DPS: Niko nema pravo da proziva i žigoše bilo koga za bilo koju izgovorenu riječ

Iz DPS-a optužili "Vijesti" da su "dotakle profesionalno dno" i ponovili da je rezultat referenduma poznat i da se ne može mijenjati nakon 13 godina obavještajnim ili bilo kojim drugim aferama
7180 pregleda 33 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je Osnovno tužilaštvo u Podgorici da “brzo u efikasno postavi stvari na pravo mjesto u postupku koji je započet”.

ODT je u petak objavilo da je formiralo predmet povodom objava i snimaka na portalu In4s, čiji je glavni akter dugogodišnji visokopozicionirani crnogorski funkcioner i bivši ambasador državne zajednice Srbija i Crna Gora Milan Roćen.

Vladajuća partija navodi da “niko nema moralno pravo da proziva i žigoše bilo koga za bilo koju izgovorenu riječ do koje su došli na osnovu nezakonito prisluškivanih privatnih razgovora”.

"Jeftina je manipulacija da se nezakonito prisluškivan privatni razgovor pokušava predstaviti kao javni zvanični stav o novinarskoj profesiji”, navodi DPS.

Oni su optužili "Vijesti" da su "dotakle profesionalno dno" i ponovili da je rezultat referenduma poznat i da se ne može mijenjati nakon 13 godina obavještajnim ili bilo kojim drugim aferama.

Bonus video: