DPS Kotor: Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo

"Gospodin Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila"
796 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista Kotor demantovala je navode bivšeg predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića da su potpisi za njegovu smjenu falsifikovani.

Dan je dans objavio da predlog za razrješenje predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića nije potpisan od strane odbornika DPS-a, SD, HGI, LP i bivše odbornice SDP-a Brune Lončarević, već da su za njega iskorišćeni potpisi iz dopisa broj 7727 od 13. juna 2019. godine.

"Gospodin Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila. Takođe, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu press konferencije, na kojoj se pojavilo samo devet odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda", navodi se u reagovanju DPS Kotor.

Dodaju i da Jokić nema podršku većine odbornika od 29. juna 2018.

"Od kada se nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti. Poštovani gospodine Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo. Budite dostojanstveni i povucite se kako civilizacijski i demokratski običaji nalažu. Kotor nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama", zaključuje se u reagovanju DPS Kotor.

Bonus video: