Bokeški forum: Sezona koju su pojeli skakavci

Ta partija smatra da ne treba trošiti riječi o katastrofalnom stanju na putevima, pogotovo o Jadranskoj magistrali gdje se sati i sati gube u beskrajnim kolonama
2294 pregleda 11 komentar(a)
Bokeški forum
Bokeški forum
Ažurirano: 21.07.2019. 12:20h

Aktuelna tivatska vlast, potpomognuta svojim starim pajtašima iz Ministarstva održivog razvoja i turizma i Morskog dobra, a za račun tajkuna, doslovce je ovu sezonu pretvorila u godinu koju su pojeli skakavci, ocijenio je danas Bokeški Forum.

Sumirajući dosadašnji tok ljetnje turistilčke sezone u Tivtu, ova opoziciona partija je ocijenila da “bahatost nema granica”.

“Brojni nemili događaji gdje se sa plaža izbacuju i djeca svakako će svakog ko je i pomislio da odmor provede u Boki, natjerati da dva puta razmisli. Šta je to što čovjek koji čitave godine živi od onoga što zaradi ljeti, gostu može da pruži? Plaže svakako ne, one su nam ukradene od strane DPS-SD-HGI koalicije. Prateći sadržaji stavljeni su pod šapu manipulatora i poltičkih licemjera. Preskupe usluge, daleko više od cijena u recimo Grčkoj i Turskoj, nekada redovnu klijentelu (srednji sloj) upućuje ka drugim destinacijama", saopštio je Bokeški Forum.

Ta partija smatra da ne treba trošiti riječi o katastrofalnom stanju na putevima, pogotovo o Jadranskoj magistrali gdje se sati i sati gube u beskrajnim kolonama.

Isključivi krivci za to su ljudi poput gradonačelnika Tivta Siniše Kusovca i njegovih pratećih vokala. Da bi se stvorila nova vrijednost potrebno je prvo sanirati štetu. Bez onih koji su Tivat doveli tu gdje jeste. Bože zdravlja, od marta 2020.godine, neće ih biti tu gdje jesu. A ako budu...Onda svi skupa možemo da stavimo ključ u bravu.”- poručio je Bokeški Forum.

Bonus video: