Danica Vuković Krivokapić na čelu DPS Plužine

Vuković Krivokapić je dugogodišnja članica Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužina, šef Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu
996 pregleda 0 komentar(a)
Plužine, Foto: Svetlana Mandić
Plužine, Foto: Svetlana Mandić

Danica Vuković Krivokapić izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužine, na juče održanoj sjednici, saopšteno je iz te stranke.

Vuković-Krivokapić, diplomirani pravnik sa zaposlenjem u EPCG, rođena je u Plužinama. Trenutno obavlja poslove Specijaliste za pravnu podršku - Sektor za podršku menadžmentu i operativnim cjelinama - Direkciji za pravne poslove.

Ona je dugogodišnja članica Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužina, šef Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu.

"Nakon imenovanja, predsjednica Vuković-Krivokapić se zahvalila na ukazanom povjerenju i podršci predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore , ističući da joj je čast, zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS-a Plužina a istovremeno i velika obaveza i odgovornost. Ona je izrazila i zahvalnost članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj odluci o njenom imenovanju, apelujući na jedinstvo i timski rad", dodaje se u saopštenju.

Na njen predlog izabran je Izvršni odbor od jedanaest članova. Sjednici su prisustvovali i Marta Šćepanović, koordinator u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Srđan Miljanić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Bonus video: