Marković čestitao Dan opštine Plužine: Još ambiciozniji planovi u ovoj godini

"Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja", piše u čestitki Markovića
890 pregleda 4 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović
Marković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je 4. avgust - Dan opštine Plužine predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

"Snažan razvoj Sjevera kroz prošlogodišnja ulaganja od 340 miliona eura i još ambiciozniji planovi u ovoj godini, značiće podizanje kvaliteta života građana, nova radna mjesta i otvaranje perspektiva za mlade ljude", ističe se u čestitki Markovića.

Navodi se i da su mogućnosti valorizacije razvojnih potencijala oslonjene i na viziju opštinskog rukovodstva koje prepoznaje potrebe stanovništva i njegovog prosperiteta.

"U tom pogledu, i vrata Vlade su široko otvorena za sve inicijative koje za cilj imaju bolji životni standard naših građana. Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja", piše u čestitki Markovića.

Bonus video: