Vujović: Neosnovani i maliciozni pokušaji Ivanovića da degradira lokalni parlament

"Vi zahtijev za prisustvo 17. sjednici niste dostavili ni u pisanoj formi, a niste me ni telefonskim putem kontaktirali"
191 pregleda 1 komentar(a)
Đorđije Vujović, Foto: Vuk Lajović
Đorđije Vujović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.08.2018. 14:37h

Skupština opštine Budva kao predstavnički organ svih građana, čiji rad je javan - povodom održavanja 17. sjednice nije primila zahtijev za prisustvo Ivana Ivanovića, člana OO DPS Budva, 17. sjednici a koji zainteresovani građani mogu podnijeti Predsjedniku Skupštine shodno članu 83 Poslovnika Skupštine opštine Budva, najkasnije pet dana prije dana održavanja sjednice, navodi se u reagovanju presjednika SO Budva, Đorđija Vujovića, na navode Ivanovića.

"Vi zahtijev za prisustvo 17. sjednici niste dostavili ni u pisanoj formi, a niste me ni telefonskim putem kontaktirali", kazao je Vujović.

Vujović je ocijenio da je pokušaj Ivanovića da "degradira lokalni parlament neosnovan i maliciozan", te da je kolegijum Predsjednika Skupštine održan 25. jula, a na kojem su odbronici upoznati sa predlozima dnevnog reda sjednice i da su istog dana poslati materijali koji su takođe objavljeni na sajtu i u sredstvima javnog informisanja.

Bonus video: