Kaluđerović DF-u: Izgleda da ste politički iznajmljeni da trujete političku scenu Crne Gore

"Lagano ćemo tada pokazati i dokazati da sve što ste saopštili u vezi sa funkcionerima i politikom Demokrata nema ama baš nikakve veze sa istinom"
4076 pregleda 22 komentar(a)
Velizar Kaluđerović, Foto: Demokrate
Velizar Kaluđerović, Foto: Demokrate

Član Predsjedništva Demokrata, Velizar Kaluđerovič poručio je da je Demokratski front (DF) politički iznajmljen da truje političku scenu Crne Gore.

DF je danas saopštio da je Velizar Kaluđerović napadom na ovu stranku pokazao da je došlo do pomirenja između njega i Borisa Bogdanovića.

"Što se krijete iza naziva svoje političke grupacije, "junaci"? Naravno, zbog toga što veoma dobro znate da je vaše nepotpisano saopštenje samo gomila laži i podmetačina. Da li to više ne nalazite nikoga da potpiše saopštenje, nakon što ste Vujoviću podmetnuli falsifikat, za razliku od nas koji se potpisujemo imenom i prezimenom? Možda bi bilo najuputnije da vam i ne odgovaramo dok autor vaših saopštenje ne smogne hrabrosti da se potpisom samoidentifikuje. Stvarno, o čemu razgovarati sa nekim ko je u stanju da očiglednu istinu pretvara u notornu laž, a da se i ne potpiše? Ipak, i bez potpisa, prepoznajemo vas, po rukopisu i "hrabrosti" da kreirate neistine i podvale, da fabrikujete svojim funkcionerima i opozicionim kolegama gadosti, da udarate lažima na žene, a uz sve to, i da bježite od potpisivanja saopštenja", saopštio je Kaluđerović.

Kaluđerović je poručio DF-u "da se varate se ako mislite da ćete moći da, kao što ste to nedavno učinili nedolaskom na sastanak predstavnika "Odupri se" i opozicije, izbjegnete da se u sedmicama i mjesecima koji dolaze, u kontakt-emisijama, medijima, pred licem cjelokupne javnosti, pogledate oči u oči sa funkcionerima Demokrata koje tako kukavički, podlo, nečovječno i, ponoviću, bez i trunke političkog viteštva, napadate."

"Lagano ćemo tada pokazati i dokazati da sve što ste saopštili u vezi sa funkcionerima i politikom Demokrata nema ama baš nikakve veze sa istinom. Istina je, izgleda, da ste samo politički iznajmljeni da trujete i politički gadite sveukupnu političku scenu Crne Gore, posebno onu opozicionu, čime izvršavate zadatak prema onima koji su vas angažovali", rekao je Kaluđerović.

Bonus video: