Perović: Potpara, tvoja pomoć mi ne treba

"Uostalom, kako je Vladimir Potpara glasao, je li bio uzdržan, za ili protiv mog zahtjeva, možda je i najmanje bitno, bitno je da je on činio kvorum, raspravljao i odlučivao o nečem, ispostavilo se, u šta se ne razumije"
2156 pregleda 6 komentar(a)
Dragica Perović, Foto: Privatna arhiva
Dragica Perović, Foto: Privatna arhiva

Predsjednica Demokratske srpske stranke Dragica Perović saopštila je da je predsjednik kotorskog odbora Nove srpske demokratije (NSD) Vladimir Potpara "dvije godine, u kontinuitetu, na ovaj ili onaj način, opstruirao rad lokalne vlasti".

Potpara je radnije danas saopštio da je prisustvovao sjednici Odbora za izbor i imenovanje kako bi obrazložio da Dragica Perović i Vladimir Jokič imaju pravo na tražene nadoknade i da je glasao za njihove zahtjeve.

"Zna se koje i kakve zahtjeve je ispostavljao pred skupštinska zasijedanja. Naprosto, tajno dvogodišnje šurovanje sa DPS i SDP i posebno opstruiranje rada skupštine dobilo je zvanični epilog i sada se javno obznanilo. Stoga, svi oni koji su mu dali povjerenje sada su u situaciji da se preispitaju da li je on taj koji je zaslužio njihov glas. Želim da vjerujem da je ovo njegov lični čin i namjerno ga izdvajam i pravim distinkciju između njega i partije koju personifikuje, navela je Perović u reagovanju

Ona je zamolila Potparu da joj ništa ne pomaže, "jer mi njegova pomoć ne treba".

"Uostalom, kako je Vladimir Potpara glasao, je li bio uzdržan, za ili protiv mog zahtjeva, možda je i najmanje bitno, bitno je da je on činio kvorum, raspravljao i odlučivao o nečem, ispostavilo se, u šta se ne razumije", navodi se između ostalog u reagovanju Perović.

Bonus video: