URA: Dijalog o svakoj dobroj inicijativi prihvatljiv

Oni, kako su kazali, nisu nikada bili i nastojaće da ne budu nikakav remetilački faktor za sve inicijative koje su dobre, zdravorazumske i koje mogu da pomognu procesu
1145 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Dijalog o svakoj dobroj inicijativi je apsolutno prihvatljiv, saopštili su agenciji MINA iz Građanskog pokreta (GP) URA i upozorili da unutaropoziciona svađa samo koristi Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković pozvala je lidere opozicionih partija i predstavnike poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva, na dogovor oko definisanja zajedničke platforme za razgovore sa predstavnicima vlasti.

„Dobili smo taj poziv i to je u redu za nas. Svako ko ima zdravu i dobru inicijativu, i ko želi da vodi dijalog za nas je apsolutno prihvatljivo“, kazali su iz GP URA.

Oni smatraju da unutaropoziciona svađa samo koristi DPS-u.

»Apelujemo na sve subjekte da odustanu od toga i da nađemo zajednička rješenja. Šta god je stvar dijaloga i stvar principa za nas je prihvatljivo«, naveli su iz tog pokreta.

Oni, kako su kazali, nisu nikada bili i nastojaće da ne budu nikakav remetilački faktor za sve inicijative koje su dobre, zdravorazumske i koje mogu da pomognu procesu.

»Ili ćemo svi zajedno dogovoriti uslove za slobodne i fer izbore, ili ćemo ih svi zajedmo bojkotovati«, poručili su iz GP URA.

Bonus video: