SASTANCI NAREDNIH SEDMICA

Počinje predlaganje rukovodstva DPS-a Crne Gore u Podgorici

Večeras održana sjednica odbora Demokratske partije socijalista u Podgorici
2117 pregleda 1 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS
Ažurirano: 04.09.2019. 21:51h

Sastanci mjesnih odbora, na kojima će članovi i simpatizeri podgoričke Demokratske partije socijalista (DPS) predlagati kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike Kongresa partije, održaće se narednih sedmica, saopšteno je iz odbora DPS-a u Glavnom gradu.

Kako navode iz podgoričkog odbora DPS-a, na večeras održanoj sjednici odbora te partije u glavnom gradu, kojom je predsjedavao Časlav Vešović, usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za osmi Kongres DPS-a Crne Gore i Plan aktivnosti Odbora DPS-a Glavnog grada u susret Kongresu.

Koga će birati za predsjednika DPS-a? >>>

Odbor je, su kazali, upoznat sa odlukama i aktima Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, koji se tiču održavanja Kongresa DPS-a.

“Planom je predviđeno da se tokom narednih sedmica održe sastanci svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Podgorice imati priliku da predlažu kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, zatim kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije”, stoji u saopštenju.

Na sjednici Odbora je, dodaje se, iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima VIII Izborne konferencije DPS-a Podgorice i ukupnog unutarpartijskog izbornog procesa u Glavnom gradu.

“Očekuje se da će se nastaviti sa daljim jačanjem partijske mreže aktivista i volontera, što će biti dodatna garancija za buduće izborne pobjede i vrijedna politička ostvarenja DPS-a Podgorice i Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Glavnog grada.