DPS Berane: Milačić iznio gomilu neistina

"Ove izlete u javnosti razumijemo kao Milačićev pokušaj da naljućene i uvrijeđene simpatizere beranske lokalne vlasti privuče u svoju partiju, te da mu je ovo tema u koju građani mogu eventualno povjerovati"
2175 pregleda 2 komentar(a)
DPS Berane, Foto: DPS Berane
DPS Berane, Foto: DPS Berane

Predsjednik partije Prava Crna Gora, Marko Milačić, svojim posljednjim saopštenjem potvrđuje da je proizvođač grubih neistina, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Berane.

Milačić je juče saopštio da NATO planira izgradnju vojne baze na beranskom aerodromu.

"U pokušaju da formira i utemelji svoju partiju u Beranama "sletio" je na beranski aerodrom da sa njega pošalje "poruke" i pokaže svoju "obaviještenost" o formiranju NATO baze u našem gradu. Milačić iznosi gomilu neistina koje ga direktno učlanjuju u društvo Nebojše Medojevića, kome je od Milačića, ovim činjenjem, ugroženo mjesto lidera u plasiranju magle. Milačićeve "analize" o navodnom formiranju NATO baze na beranskom aerodromu prikazuju čovjeka koji je izgubljen i u prostoru i u vremenu. Ove izlete u javnosti razumijemo kao Milačićev pokušaj da naljućene i uvrijeđene simpatizere beranske lokalne vlasti privuče u svoju partiju, te da mu je ovo tema u koju građani mogu eventualno povjerovati", navodi se u reagovanju DPS Berane.

Dodaju da nakon ovog "Milačićevog performansa na beranskom aerodromu, građani mogu zaključiti da se on na najbolji način, svojim izjavama, prikazao kao politički oportunista i neznalica među sličnima sebi, sa kojima je i bio okružen".

Bonus video: