Bojanić: Kandidovaću se na predsjedničkim izborima

Bojanić ju kazao da će građani Crne Gore biti u prilici da se tokom kampanje upoznaju sa svim relevantnim detaljima koji im trebaju za donošenje ispravne odluke
176 pregleda 246 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Filip Roganović
Mladen Bojanić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.03.2018. 18:35h

Nakon juče održanih sastanaka sa čelnicima političkih subjekata koji su me javno podržali i primljenih poruka podrške od strane raznih udruženja i pojedinaca, obavještavam javnost da ću se kandidovati na predstojećim predsjedničkim izborima, saopštio je danas ekonomista Mladen Bojanić.

Demokratski Front (DF) juče je na predsjedništvu odlučio da podrži Bojanića kao kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima. Nestranačku predsjedničku kandidaturu bivšeg poslanika i poznatog ekonomiste Bojanića, podržali su ranije u Demokratskoj Crnoj Gori i Građanskom pokretu URA.

"Koristim priliku da se svima javno zahvalim na podršci i obećam izbornu kampanju primjerenu ekonomskim uslovima u kojima se nalazi Crna Gora. Kampanja sa vjerom u uspjeh, jasnih i nedvosmislenih poruka, lišena isprazne politikantske retorike, zasnovana na čvrstim argumentima i umjerenim riječima garantuje pobjedu, bez obzira na svima znane prepreke koje očekujem", istakao je Bojanić.

On je dodao da će građani Crne Gore biti u prilici da se tokom kampanje upoznaju sa svim relevantnim detaljima koji im trebaju za donošenje ispravne odluke.

"Izbor je pred njima - zauzdati vlast i zaustaviti autokratiju ili sebe i svoje najbliže prepustiti na milost i nemilost nazajažljive vladajuće klike. Vjerujem da su svi slobodni građani duboko svjesni trenutka u kojem se nalazi Crna Gora, te sa neskrivenim optimizmom očekujem njihovu podršku", zaključio je Bojanić.

Bonus video: