DPS Bar: Jednoglasno, Đukanović kandidat za predsjednika DPS

DPS Bar je za zamjenika predsjednika DPS jednoglasno predložio aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića
1349 pregleda 2 komentar(a)
DPS Bar, Foto: DPS
DPS Bar, Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Bar jednoglasno je za kandidata DPS Crne Gore predložio dosadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika je predložen aktuelni zamjenik predsjednika Duško Marković.

Kako je saopšteno iz DPS, u okviru priprema za predstojeći Kongres DPS Crne Gore, u Baru su sinoć održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar.

"Na sjednicama su utvrđeni predlozi kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa. Sjednicama su prethodili sastanci 45 mjesnih odbora, na kojima su članovi partije predlagali kandidate. Shodno predlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za predsjednika DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za zamjenika predsjednika partije jednoglasno predložili aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića", navodi se u saopštenju DPS.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Dragoslav Tomanović ocijenio je da delegiranje predsjednika DPS Crne Gore Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS potvrđuje da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je Milo Đukanović dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore.

"Iskazao je zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru", zaključuje se u saopštenju DPS.

Bonus video: