UCG: Bošković se "igra vatrom" i svjesno obmanjuje javnost

"DPS se igra vatrom, neznaveno se svako malo i tiho svrstavajući uz skute Demokrata iako su nebitni za tu veliku političku igru"
2551 pregleda 6 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Ujedinjena Crna Gora saopštila je da ministar odbrane Predrag Bošković svjesno obmanjuje javnost.

Oni su reagovali na saopštenje Ministarstva odbrane u kojem se navodi da je tokom odvojenih susreta ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića sa američkim predstavnicima na marginama Bezbjednosnog foruma u Varšavi potvrđena odlična i sveobuhvatna odbrambena saradnja Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država (SAD),

"Ministar odbrane Predrag Bošković "igra se vatrom" i svjesno obmanjuje javnost. UCG odgovorno tvrdi da se on u Varšavi nije susreo ni sa kakvim "predstavnikom Amerike" ili američke Vlade. Bošković se na margini skupa sreo i razgovarao doslovce sa građaninom, privatnom osobom, Majklom Karpenterom, koji radi u Bajdenovoj NVO i demokratskim kongresmenom Džonom Garamendiem", kazali su iz Ujedinjene.

Dodaju da je jasno da su obojica opozicija sadašnjoj administraciji.

"Tako se zvanična Crna Gora po drugi put u mjesec dana zvanično svrstava na stranu Demokrata koji su u proceduri impičmenta prema aktuelnom predsjedniku Amerike Donaldu Trampu. Podsjećamo da je nedavno u Podgorici boravila grupa američkih senatora, takođe Demokrata koji su očigledno u globalnoj kampanji protiv Republikanaca i njihovog predsjedničkog kandidata. Iz Ministarstva odbrane danas je saopšteno da je tokom odvojenih susreta ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića sa američkim predstavnicima na marginama Bezbjednosnog foruma u Varšavi potvrđena odlična i sveobuhvatna odbrambena saradnja Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država. Kako je Bošković to mogao utvrditi i zaključiti sa pomenutom dvojicom, od kojih je jedan potpisao i javni zahtjev za smjenu Trampa, a uz to je zaposlenik u Bajdenovoj NVO, nama u UCG nije jasno. DPS se igra vatrom, neznaveno se svako malo i tiho svrstavajući uz skute Demokrata iako su nebitni za tu veliku političku igru. Tražimo da Vlada objasni svrhu ovakog, manipulativnog saopštenja i ovakvih manipulativnih sastanaka", kazali su iz Ujedinjene.

Bonus video: