Kusovac dobio još jednog savjetnika

Na pozicijama Kusovčevih savjetnika za investicije od ranije su Gorica Nikšić (DPS), bivša opštinska sekretarska za saobraćaj i komunalno-stambene poslove i Dalibor Dubljević (DPS), bivši načelnik Komunalne policije
6880 pregleda 4 komentar(a)
Raste broj zaposlenih: Zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković
Raste broj zaposlenih: Zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković

Gradonačelnik Tivta Siniša Kusovac (DPS) pojačao je nedavno svoj kabinet novim, trećim po redu savjetnikom za investicije, a na tom mjestu, prema nezvaničnim saznanjima „Vijesti“, zaposlen je diplomirani ekonomista Milan Drecun.

On je sin nekadašnjeg funkcionera Narodne stranke Predraga Drecuna, koji je tu partiju napustio prije petnaestak godina od kada je rukovodio brojnim DPS-u bliskim kompanijama - Prvom bankom, Universal Capital bankom, dnevnim listom „Publika“, kompanijom „Balkan Energy“...

Na pozicijama Kusovčevih savjetnika za investicije od ranije su Gorica Nikšić (DPS), bivša opštinska sekretarska za saobraćaj i komunalno-stambene poslove i Dalibor Dubljević (DPS), bivši načelnik Komunalne policije. Milan Drecun je tako postao deseti po redu član Kabineta predsjednika Opštine Tivat.

Iz kabineta Kusovca nisu ni potvrdili, ali ni demantovali informaciju o zapošljavanju Drecuna i ni nakon deset dana nisu odgovorili na pitanja „Vijesti“ šta će gradonačelniku pored postojeća dva, još jedan savjetnik za investicije i koje su reference Drecuna u toj oblasti da baš on dobije taj posao.

Bez odgovora ostalo je i pitanje kada je tačno i gdje raspisan konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta koje je na kraju pripalo Drecunu. Oglasa za zapošljavanje na mjestu savjetnika za investicije u kabinetu gradonačelnika Tivta nema ni na opštinskom, ni na sajtu Zavoda za zapošljavanje u posljednja skoro dva mjeseca.

Bonus video: