Muk: Da li je Stanković kazao da je četvoro ljudi htjelo da dozvoli da odluke donosi lice sa potjernice?

Stanković je izabran danas za v.d. VDT i bio je jedini kandidat koje je izrazio zaniteresovanost da obavlja tu funkciju
12175 pregleda 7 komentar(a)
Stevo Muk, Foto: Savo Prelević
Stevo Muk, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.10.2019. 20:50h

Predsjednik Upravnog odbora Instituta alternativa, Stevo Muk, pita da li je danas izabrani v.d. VDT Ivica Stanković kazao da su četvoro članova Tužilačkog savjeta koji nijesu glasali za njega "htjeli da dozvole da odluke o državnom tužilaštvu donosi lice sa potjernice".

"Danas izabrani v.d VDT Ivica Stanković kaže: ”Tužilački savjet pokazao je da ne dozvoljava i da neće dozvoliti da odluke o Državnom tužilaštvu donose lica sa potjernice. Pokušaji diskreditacije, prijetnji, podvala nijesu dali razultate, jer je svima od samog početka bilo jasno šta je cilj takvih manipulacija“. Da li to v.d VDT kaže da su četvoro članova Tužilačkog savjeta koji nisu glasali za v.d VDT Ivicu Stankovića htjeli da dozvole da odluke o državnom tužilaštvu donosi lice sa potjernice ? Da li to v.d VDT kaže da je ”svima od samog početka bilo jasno ”, a da jedino nije jasno članovima Tužilačkog savjeta koji danas nisu glasali za njega ? Da li to v.d VDT kaže da ni Radonjić, predstavnica Ministarstva pravde ( čitaj: glas Zorana Pažina, ministra pravde) i sestra šefa Specijalnog policijskog odjeljenja ( pod komandom SDT), ne radi u interesu Državnog tužilaštva već u interesu “lica sa potjernice” ? Da li to v.d VDT kaže da ni Spaić, dekan Pravnog fakulteta i supruga ministra vanjskih poslova, ne radi u interesu Državnog tužilaštva već u interesu “lica sa potjernice”?", napisao je Muk na svom Facebook profilu.

Stanković je izabran danas za v.d. VDT i bio je jedini kandidat koje je izrazio zaniteresovanost da obavlja tu funkciju.

Bonus video: