Ivković: Budvanskom parlamentu nikako da svane

"Jučerašnje odlaganje, do ko zna kad, rasprave o budžetu, do kraja je raskrinkalo njihovu nespremnost i nesposobnost da vode ovaj grad", kazao je predsjednik OO SD Budva
740 pregleda 3 komentar(a)
Ivković, Foto: SD
Ivković, Foto: SD

Opstajanje po svaku cijenu nesložne i neskladne budvanske koalicije predstavlja otvoreno i drsko ruganje građanima, ocijenio je predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) u Budvi, Petar Ivković, nakon što je juče prekinuta sjednica lokalnog parlamenta.

"Dugo očekivana sjednica budvanskog parlamenta prekinuta je. Treba li reći da nijesmo iznenađeni? Iznenađenje bi bilo da je sjednica održana u punom kapacitetu i da su riješena značajna pitanja koja čekaju mjesecima. No, vladajuća budvanska koalicija to nije imala u planu, već samo kupovinu novih 6 mjeseci vlasti, u kojima se neće baviti brigom o gradu i građanima, već ličnim interesima i partijskim zapošljavanjem, kao i do sad. Opstajanje po svaku cijenu nesložne i neskladne budvanske koalicije predstavlja otvoreno i drsko ruganje građanima. Jučerašnje odlaganje, do ko zna kad, rasprave o budžetu, do kraja je raskrinkalo njihovu nespremnost i nesposobnost da vode ovaj grad. A građani čekaju! Sad već ne da značajna pitanja budu rješavana, nego naredne izbore - da Budvi ponovo svane", stoji u saopštenju Ivkovića.

Bonus video: