Godina prazne priče o reformama

Odbor za izborno zakonodavstvo danas rezimira šta su radila njegova tijela, opozicija očekuje odgovor o početku dijaloga o tehničkoj vladi... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

pekas

22-10-2019 06:32h
Vazno je da Demokrate odavno papagajski ponavljaju da ce oni insistirat na njihovom Briselskom sporazumu,samo da bi ako dodje do nekog dogovora iaspalo da je to njihova zasluga i da su oni "pobijedili"DPS.
Al nikako da priznaju da su,ili zabiravili tehnicku Vladu,sto je manje vjerovatno,ili da je to bio uslov DPS koji je podrzala EK koja je tvorac Briselskog sporazuma,a sto nije prihvatljivo ostatku opozicije.Znaci,
neko,odnosno EK,DPS i Demokrate su iza ledja ostatka opozicije sklopili Sporazum

Rade

22-10-2019 08:36h
Tehnička vlada i OTVORENE LISTE , uredan birački spisak, da nema prebacivanja glasača na druga glasačka mjesta. Bez OTVORENI LISTA I KO TO NE PODRŽAVA ONDA NEMA RAZLIKE IZMEĐU VLASTI I OPOZICIJE.

Sjoka

22-10-2019 13:54h
Година ??? 3 деценије скоро редакцијо !!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: