DPS Berane: "Trula koalicija" pokušava da ometa glasače kako bi sačuvala vlast

"Bahato, a prije svega protivzakonito, čelnici lokalne samouprave prijetnjama i ucjenama pokušavaju da spriječe zaposlene da izađu na glasanje"
62 pregleda 41 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 06.03.2018. 13:32h

Predstavnici "trule koalicije" Zdravo Berane, u panici od gubitka vlasti dezinformišu javnost, grubo zloupotrebljavaju radnike lokalne samouprave i pokušavaju da ometaju građane koji žele da glasaju, navodi se u reagovanju beranskog DPS-a na saopštenje koalicije Zdravo Berane.

"Bahato, a prije svega protivzakonito, čelnici lokalne samouprave prijetnjama i ucjenama pokušavaju da spriječe zaposlene da izađu na glasanje. Iako je danas radni dan za lokalne javne institucije, i zaposleni treba da budu na svojim radnim mjestima, "trula“ koalicija, pod prijetnjom otkazima, traži od službenika da budu angažovani za potrebe ove političke grupacije.", navodi se u saopštenju,

Iz DPS-a poručuju da "časne Beranke i Berance" ne mogu zaplašiti ni prijetnjama, ni ucjenama, ni automobilima bez tablica koji kruže po gradu, ali ni nelegalnim štabovima "poput onog garažnog u blizini biračkog mjesta Pešac odakle ste špijunirali ko izlazi na glasanje i ucjenjivali naše sugrađane".

"Znaju mudre Beranke i Beranci da svojim glasom brane Berane! Brane ga od pošasti u obliku vaše „trule“ koalicije koja je uništila ovaj grad. Zato se ne obaziru na vaše prijetnje i masovno glasaju uprkos, i u inat, vama i vašim kriminalnim metodama zastrašivanja.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: