DF: Jedinstvo opozicije je najbolji odgovor na Đukanovićevu mržnju

Iz Demokratskog fronta su pozvali kolege iz opozicije da pokažu odgovornost i doprinesu opozicionom jedinstvu i pobjedi nad "najvećim izdajnicima u istoriji Crne Gore"
0 komentar(a)
Demokratski front, Klub poslanika DF, Foto: Demokratski front
Demokratski front, Klub poslanika DF, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 04.04.2018. 14:23h

Jedinstvo opozicije je najefikasniji odgovor na jezik mržnje i najavu otvorene diktature koju promoviše predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović. To je ocjena sa današnjeg zasijedanja predsjedništva Demokratskog fronta (DF), saopšteno je iz tog političkog saveza.

Eskalacija sukoba narkokartela i, kako su kazali iz DF-a, nemoć institucija države oslabljene korupcijom da tome stanu na put, dodatno ukazuju na potrebu da opozicija mora ostaviti po strani sve političke razlike, partijske interese, lične omraze, liderske ambicije i u svim budućim akcijama nastupiti jedinstveno.

"Pored toga nas obavezuje i podrška koju smo zajedno dali Mladenu Bojaniću, da bude naš kandidat za predsjednika Crne Gore, da i na narednim lokalnim izborima nastupimo sa zajedničkom opozicionom listom jer ćemo tako najbolje pokazati građanima ozbiljnost naše namjere da promjenimo aktuelnu vlast. Kako smo uspjeli da pronađemo mehanizme da imamo zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima tako moramo pronaći i mehanizme da ispoštujemo opoziciono javno mnjenje i nastupimo zajedno u svim predstojećim akcijama jer ćemo ujedinjeni lakše srušiti mafijaški režim kako u Podgorici, tako i u drugim gradovima i u čitavoj Crnoj Gori", navode iz DF-a.

Oni su pozvali kolege iz opozicije da pokažu odgovornost i doprinesu opozicionom jedinstvu i pobjedi nad "najvećim izdajnicima u istoriji Crne Gore".

Bonus video: