Demokrate: Opozicija i oni koji ne podržavaju DPS nijesu bezbjedni

"DPS nasilnici ohrabreni ranijim rehabilitacijama kriminalnih postupaka svojih kolega i potpunom zaštitom zarobljenih institucija države, nastavljaju sa upotrebom sile, kao načinom političke borbe", saopšteno je
1697 pregleda 2 komentar(a)
Sa jednog od skupova Demokrata, Foto: Demokrate
Sa jednog od skupova Demokrata, Foto: Demokrate

Fizički napadi na funkcionere, poslanike, odbornike i članove naše partije ne prestaju, ocijenili su iz Demokratske Crne Gore.

"Kako nervoza u redovima DPS-a raste, tako se povećava intezitet netrpeljivosti i želje za različitim vrstama nečasnih obračuna sa Demokratama u kojima vide glavnu prijetnju po njihov kriminalni i korupcionaški sistem. Tako je sinoć na Cetinju napadnut predsjednik cetinjskog Odbora Demokrata i odbornik u Skupštini Prijestonice Cetinje, Danilo Mrvaljević. Bez ikakvog povoda, na njega je u jednom ugostiteljskom objektu na Cetinju fizički nasrnuo sin odbornice DPS-a u cetinjskom Parlamentu. Nakon što je zadobio podmukao udarac, Mrvaljević je pozvao organe reda, koji su ga priveli i zadržali kao da je on izvršilac ovog djela", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Dodaju da je ovo još jedna u nizu napada na Demokrate.

"DPS nasilnici ohrabreni ranijim rehabilitacijama kriminalnih postupaka svojih kolega i potpunom zaštitom zarobljenih institucija države, nastavljaju sa upotrebom sile, kao načinom političke borbe", saopšteno je.

Povezani članci

15. Novembar 2019.

Mrvaljević tvrdi da ga je napao sin odbornice DPS-a

Zaključuju da nasilje mora da ima "snažan odgovor institucija".

"Sve ovo navodi na jasan zaključak da Crna Gora nije slobodna država, da njeni građani, a naročito predstavnici opozicije i svi oni koji ne podržavaju DPS, u njoj nisu bezbjedni, kao i da kriminal i nasilje preovladavaju u svim porama društva. Nasilje mora da ima snažan odgovor državnih institucija, koje su u Crnoj Gori potpuno zarobljene i kontrolisane od strane vrha režima."

Bonus video: