DPS opravdava nasilje: Mrvaljević dobio nekolike vaspitne preko poganog jezika

"Gospodin Mrvaljević mora da zna da je svaki sin ili brat osjetljiv na uvrede upućene majci ili sestri, a posebno ako to radi neko ko nema autoriteta da izriče bilo kakve kvalifikacije na račun bilo koga u Cetinju, te mu najtoplije i dobronamjerno preporučujemo da to više ne radi, jer će uvijek dobiti isti odgovor od svakog sina ili brata čiju majku ili sestru vrijeđa, bez obzira kojoj političkoj partiji taj sin ili brat pripadaju"
11485 pregleda 37 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

DPS Cetinje, reagujući na saopštenje Demorkatske Crne Gore poručila je da je odbornik Demokrata Danilo Mrvaljević "dobio nekolike vaspitne preko svog poganog jezika kako bi mu se stavilo do znanja da ničiju majku ili sestru nema pravo da svrstava u bilo koji politički kontekst ili još gore, da vrijeđa".

Saopštenje DPS-a prenosimo integralno:

"Po već ustaljenoj praksi, napad je najbolja odbrana, Demokratska Crna Gora pokušava obmanuti građane Cetinja i crnogorsku javnost, i sve to naravno pod plaštom navodnih političkih obračuna.

Podsjećamo gospodu demokrate da je u Cetinju kao i u cijeloj Crnoj Gori, majka svetinja, te da se bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, odbrana dostojanstva majke ili sestre podrazumijeva. E baš zbog toga je gospodin Mrvaljević, koliko čujemo, dobio 'nekolike vaspitne' preko svog 'poganog' jezika, kako bi mu se stavilo do znanja da ničiju majku ili sestru nema pravo da svrstava u bilo koji politički kontekst ili još gore, da vrijeđa", saopštili su iz DPS-a.

Gospodin Mrvaljević mora da zna da je svaki sin ili brat osjetljiv na uvrede upućene majci ili sestri, a posebno ako to radi neko ko nema autoriteta da izriče bilo kakve kvalifikacije na račun bilo koga u Cetinju, te mu najtoplije i dobronamjerno preporučujemo da to više ne radi, jer će uvijek dobiti isti odgovor od svakog sina ili brata čiju majku ili sestru vrijeđa, bez obzira kojoj političkoj partiji taj sin ili brat pripadaju.

Jednostavno rečeno, gospodin Mrvaljević i gospoda „demokrate“ moraju da znaju da u Cetinju i Crnoj Gori „obraz“ još nešto znači, i da se zbog odbrane dostojanstva majke i sestre ponekad, ljudi koji taj kult ne poštuju, moraju staviti na mjesto koje im pripada.

Ružno je i nije crnogorski, ovaj incident koristiti u dnevno - političke svrhe, ali ništa drugo od gospode Demokrata nismo mogli ni očekivati. Jedino što želimo da poručimo gospodi demokratama, jeste da ćemo našu majku Crnu Goru i njeno dostojanstvo braniti i odbraniti od svih onih koji na sve moguće načine pokušavaju da je diskredituju i skrenu sa njenog evropskog puta", poručili su iz OO DPS Cetinje.

Bonus video: