Zdravo Berane: Tarzan nikako da shvati da Berane nije njegova politička džungla

"Vi ste politička prošlost Berana, a uskoro i čitave Crne Gore!"
64 pregleda 3 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 28.02.2018. 10:25h

Koalicija Zdravo Berane saopštila je danas da je tragedija za jednu državu da DIK obavlja prljavu ulogu partijskog poslušnika.

Državna izborna komisija (DIK) donijela je na današnjoj sjednici rješenje o ponavljanju izbora na pet biračkih mjesta u Beranama, o čemu treba da odluči tamošnja Opštinska izborna komisija.

"Još je veća bruka da tu sramnu političku odluku unaprijed znaju funkcioneri iz DPS-a. Jer kako drugačije tumačiti činjenicu da politički direktor Tarzan Milošević, od završetka izbora 4.februara i priznanja njihovog poraza, preko navodnih prigovora uporno vršlja beranskim mjesnim zajednicama, obećavajući Berancima da će živjeti kao i Bjelopoljci. Ili je možda u Beranama da vidi po kojoj bi cijeni mogao rentirati svoje lokale? Ili ovdje nalazi pogodno tle za nove biznise jer je svoje Bijelo Polje zavio u crno. Bijelo Polje je trenutno grad sa milionskim dugovima, nastalim za vrijeme Tarzanovog predsjednikovanja. Dugovi za zaobilaznicu, mostove,neisplaćene zarade radnicima lokalne uprave, hipoteke u vidu Hale sportova i mnogih drugih objekata plod su njegovog političkog rada. Uništio je svoj grad, umiješao svoje prste u Berane. Uzalud." navodi se u saopštenju.

Ističu da "Tarzan nikako da shvati da Berane nije njegova politička džungla" i da ne može sprovoditi pogubnu politiku uništenja koja je kako kažu svojstvena njemu i njegovim partijskim istomišljenicima, te da mu nije bila dovoljna poruka Beranaca da "kao gubitnik nije potreban" tom gradu.

Iz koalicije su političkom direktoru DPS-a poručili i da su mu džaba pare, pritisci i ucjene, lopovluk i kriminal te da je DPS nosioc svih podjela u državi i "najveće političko zlo koje se mora iskorijeniti".

"Vi ste politička prošlost Berana, a uskoro i čitave Crne Gore!", stoji dalje u saopštenju.

"I na kraju Bogdane Fatiću, nemoj ti o rezultatima izbora jer nijesi dostojan toga. Ne možeš se kriti iza poštenja a dizati ruku za svaki DPS lopovluk! Najsramnije je u svemu što si poslije ,,lekcije po nosu,, morao pljunuti na svoje izjave u kojima si priznao poraz, i uključiti se u novu gubitničku avanturu. Najmanje su ti bitni Beranci i Beranke, okrenut si isključivo ličnoj koristi za sebe i kriminalni milje koji je dio tvoje partije. Izdrži još malo pa skupa sa svojim mentorom, Tarzanom Miloševićem pakuj političke kofere. Zdravo Berane nastavlja svoju pobjedničku priču.", zaključeno je u saopštenju koalicije.

Bonus video: