DF: Glasači DPS-a sve masovniji na litijama

"Veći problem DPS-a jeste što se njihovi glasači masovno osipaju a preživjet će samo sjećanje na partiju koja je uspjela da posvađa, razori i uništi sve čega se dohvatila"
3147 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Facebook
Ilustracija, Foto: Facebook

Demokratski front tvrdi da su glasači Demokratske partije socijalista "sve masovniji na litijama širom Crne Gore".

Iz Odborničkog kluba Demokratskog fronta Glavnog grada navode i da je DPS "uhvatila opšta panika" i da je cilj njihovog saopštenja "da se pokolebaju njihovi glasači koji su sve masovniji na litijama širom Crne Gore".

"Da, građani šetaju, vjerovatno je među njima najveći broj od onih preko 100.000 koji opoziciju podržavaju, jer su vjerujući, ali i onih koji nijesu vjernici a šetaju da daju podršku crkvi radi odbrane njihove imovine. Iako smo znali za beznačajni skup "grupe građana" nama recimo nije padalo na pamet da optužimo DPS da je organizator, a najavio ga je šef Vladinog biroa za odnose s javnošću, a vodio ga je Predrag Vušurović, najbliži saradnik Miraša Dedeića, čiji je brat bio direktor Direktorata u ministartstvu sporta a sada funkcioner COK. Čim smo vidjeli tvit Kusovca sa onim natpisom "zabrane šetnje, znali smo šta se sprema al smo čekali da vidimo ko će se javno legitimisati", navodi se u reagovanju DF-a.

Dodaju da "kod DPS nema slučajnosti, jer je razorio sve institucije, popljačkao građane".

"A sad još hoće da podržavi crkvu, što su najavili na njihovom Kongresu. Od 27. decembra slobodni građani Crne Gore, bez obzira kojoj partiji pripadaju ili koju podržavaju, masovno šetaju, na dostojanstven način podignute glave brane svoje svetinje a DF i klub odbornika Glavnog grada se zalagao za istinu i pravdu, jednaka prava svih građana bilo koje vjere i nacije. Veći problem DPS-a jeste što se njihovi glasači masovno osipaju a preživjet će samo sjećanje na partiju koja je uspjela da posvađa, razori i uništi sve čega se dohvatila", zaključuje se u reagovanju Odborničkog kluba Demokratskog fronta Glavnog grada.

Bonus video: