Demokrate: DPS obećanja ispunjava po više decenija, tako će biti i sa kolektorom

"Toliko je nerealizovanih predizbornih obećanja od strane DPS-a u glavnom gradu da bi se mogao napraviti čitav program pod nazivom “Nerealizovana obećanja DPS-a” navodi se u saopštenju
2690 pregleda 6 komentar(a)
Demokrate OO Podgorica, Foto: Demokrate
Demokrate OO Podgorica, Foto: Demokrate

Ispunjavanje predizbornih obećanja kod Demokratske partije socijalista traje po nekoliko decenija, a kada neko od obećanja i prividno ostvari ostavlja za sobom vise štete nego koristi, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Kako smatraju, tako će biti u slučaju kolektora.

"Zaista je groteskno kada se DPS u 2020. godini hvali izgradnjom kolektora. Takođe je neozbiljno isticati to da se ispunjavaju obećanja, jer se to valjda podrazumijeva, a naročito je neozbiljno govoriti o tome, ako svi znamo da je to neistina. Toliko je nerealizovanih predizbornih obećanja od strane DPS-a u glavnom gradu da bi se mogao napraviti čitav program pod nazivom “Nerealizovana obećanja DPS-a” navodi se u saopštenju.

Kako saopštavaju, vlast već dvije godine nije u stanju da usvoji strateški plan.

"Umjesto sto se hvalite, mnogo korisnije bi bilo da prije svega usvojite strateški plan i time pokažete elementarnu sposobnost, jer građani Podgorice ne znaju da li je izgradnja kolektora dio strateškog plana. A kako bi i znali kada vlast pune dvije godine nije sposobna ni da donese takav plan", zaključeno je u saopštenju Demokrata.

Bonus video: