Rudović se pridružio Lekiću

"Jednako mi je važan nesporan zajednički stav da je demontiranje postojećeg sistema i istinsko okretanje vrijednostima evropskih demokratija uslov za napredak crnogorskog društva i za jačanje države Crne Gore, koja je zajednička kako god se nacionalno pisali“, izjavio je Rudović
10501 pregleda 30 komentar(a)
Lekić i Rudović, Foto: Boris Pejović
Lekić i Rudović, Foto: Boris Pejović

Nezavisni poslanik Neđeljko Rudović pridružiće se Demosu Miodraga Lekića, sa kojim sarađuje od oktobra 2018. u poslaničkom klubu u Skupštini.

Rudović, jedan od osnivača i nekadašnji potpredsjednik Građanskog pokreta URA, kazao je “Vijestima” da sa Lekićem dijeli prije svega političke ciljeve, ali i politički i ljudski svjetonazor.

„Prije svega, saglasni smo da u politici, kao i u životu, nije sve dozvoljeno i da vizija drugačije i bolje Crne Gore podrazumijeva nepokolebljivost u ostvarivanju cilja i ozbiljnost u argumentaciji. Jednako mi je važan nesporan zajednički stav da je demontiranje postojećeg sistema i istinsko okretanje vrijednostima evropskih demokratija uslov za napredak crnogorskog društva i za jačanje države Crne Gore, koja je zajednička kako god se nacionalno pisali“, izjavio je Rudović.

Bonus video: