NAGLASIO DA NI SA JEDNIM POLITIČAREM NEĆE IMATI REDOVNE SASTANKE

Perović: Sa DF-om sam razjasnio da litije ne smiju imati stranački karakter, sastao sam se i sa premijerom i sa Andrijom Popovićem

"Što se tiče mog sastajanja sa političarima, kako bi javnost bila istinito i potpuno informisana, želim da saopštim i da sam nedavno imao zvaničan sastanak sa Premijerom i sa nekoliko ministara, političara iz vladajućih partija. Istoga dana, juče, kada i sa političarima iz DF-a, bio sam u prilici da sjedim sa liderom vladajuće Liberalne partije, gospodinom Andrijom Popovićem, nakon našeg gostovanja u sinoćnoj emisiji Problem RTV Budva. Svim tim susretima pristupam sa jednim, istim, ljudskim i hrišćanskim motivom da se prevazilaze zavade u Crnoj Gori i da se pokaže istina"
23114 pregleda 49 komentar(a)
Perović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević
Perović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević

Tačno je da sam se juče susreo sa političarima iz Demokratskog fronta u svrsi razjašnjenja nesuglasica povodom toga da je karakter litija isključivo crkveni i da nema, i ne smije imati, nikakav stranački karakter, kazao je Protojerej-stavrofor i rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović.

On je naglasio da ni sa jednim političarem nema niti će imati redovne sastanke, jer mu to nije u opisu posla.

Perović je zamolio dio crnogorske javnosti i novinara da ne šire dezinformacije.

"Što se tiče mog sastajanja sa političarima, kako bi javnost bila istinito i potpuno informisana, želim da saopštim i da sam nedavno imao zvaničan sastanak sa Premijerom i sa nekoliko ministara, političara iz vladajućih partija. Istoga dana, juče, kada i sa političarima iz DF-a, bio sam u prilici da sjedim sa liderom vladajuće Liberalne partije, gospodinom Andrijom Popovićem, nakon našeg gostovanja u sinoćnoj emisiji Problem RTV Budva. Svim tim susretima pristupam sa jednim, istim, ljudskim i hrišćanskim motivom da se prevazilaze zavade u Crnoj Gori i da se pokaže istina", kazao je Perović..