Formiran OO URA Tivat

"Izbori u Tivtu na lokalnom nivou su tek za dvije godine, međutim činjenja ove vlasti u našoj Opštini su takva da moramo hitno reagovati. Ubrzo ćemo izaći sa programom djelovanja, sa kojim ćemo upoznati širu javnost", kazao je Vuksanović
251 pregleda 7 komentar(a)
URA Tivat, Foto: GP URA
URA Tivat, Foto: GP URA
Ažurirano: 25.02.2018. 07:39h

Na Prvoj Izbornoj konvenciji GP URA Tivat, formiran je Opštinski odbor te partije u najmanjem bokeljskom gradu.

Za predsjednika OO jednoglasno je izabran Ivo Vuksnović.

Članovi Opštinskog odbora URA Tivat su Matko Petković, Vesna Raste, Branislava Rajčević, Anđelko Gverović, Momčilo Radnjić, Iso Đečević, Marko Vuksanović, Dolores Vuksanović, Svetlana Petrović, Natalija Vuksanović, Nenad Erceg i predsjednik Ivo Vuksanović.

"Izbori u Tivtu na lokalnom nivou su tek za dvije godine, međutim činjenja ove vlasti u našoj Opštini su takva da moramo hitno reagovati. Ubrzo ćemo izaći sa programom djelovanja, sa kojim ćemo upoznati širu javnost", kazao je Vuksanović.

Predsjednik GP URA Dritran Abazović izrazio je zadovoljstvo što je formiran OO u Tivtu.

"U Tivtu postoje veliki problemi koji su sada već državnog karaktera, zato ne mislim da bi bilo veliko čudo da i ovde imamo vanredne izbore u nekom doglednom periodu. To je period u kojem URA treba da ojača, da napravi što bolje kontakte sa ostalim političkim subjektima. Mi imamo te mostove saradnje, baštinimo politiku zajedništva, politiku pruženih ruku za sve one dobre projekte i dobre stvari Crne Gore. Mislim da će tako biti i u Tivtu. Mislim da je dosta, korupcije na lokalnom nivou, nepotizma, zapošljavanja, ne riješavanja pitanja Aerodroma Tivat, praštanja plaćanja komunalija Porto Montenegru, i brojnih drugih afera koje se tiču nekih hotela i lokacija. Mislim da zaslužujete jednu pošteniju vlast i zato se treba izboriti. Građani Tivta ne zaslužuju poslanike poslušnike. Siguran sam da će ovaj Odbor biti nukleus pozitivnih promjena u gradu", istakao je Abazović.

On je poručio da se nada da će opozicija u Crnoj Gori izaći sa jednim zajedničkim kandidatom za predstojće predsjedničke izbore 15.aprila.

Bonus video: