SDP: Zogović dijaspora u sopstvenoj državi i politički sluga Beograda

Kako saopštavaju, "SDP je politiku koju zastupa Zogović, tada u koaliciji sa DPS i Đukanovićem, porazio 90 - ih godina prošlog vijeka kada su iza te politike stajali tenkovi, vojska, paravojska, razni ratni zločinci i njihova ratna propaganda. Pretekosmo od pravog Šešelja a ne da nećemo od njegovih blijedih kopija
1776 pregleda 23 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Milun Zogović, u očajničkom pokušaju da se domogne novog poslaničkog mandata, smatra da mu uloga Šešelja u pokušaju može najbolje pomoći da se domogne tog svetog cilja, navodi se u SDP-ovom odgovoru Zogovoću koji je nedavno saopštio da je Ranko Krivokapić dokazao da je "najbolji zaštitnik lika i djela Mila Đukanovića".

"Moguće da je to instrukcija smišljena na Vučićevom kanabeu sa kojega ne silaze on i njegova partijska družina. Ipak vjerujemo da je kanabe teško dostižna destinacija za Zogovića i da će prije biti da je na njegovu prepoznatljivu političku kulturu i manire više uticala neka manje važna beogradska adresa. Neko poput Vulina ili, ko zna, možda je imao privilegiju da mu se ukaže Šešelj lično", saopštavaju iz SDP-a.

Kako saopštavaju, "SDP je politiku koju zastupa Zogović, tada u koaliciji sa DPS i Đukanovićem, porazio 90 - ih godina prošlog vijeka kada su iza te politike stajali tenkovi, vojska, paravojska, razni ratni zločinci i njihova ratna propaganda. Pretekosmo od pravog Šešelja a ne da nećemo od njegovih blijedih kopija. Zato nam danas, gospodine Zogoviću, ne predstavljate izazov, mi vas samo vidimo kao restlove poraženog, nakaradnog i anticivilizacijskog koncepta i iskreno nam je žao što ste ostali zarobljenik takve politike".

"Ali to je vaš izbor gospodine Zogoviću – da, po nalogu sa kanabea, budete dijaspora u sopstvenoj državi i političke sluge Beograda ili, što bi rekao Sv. Petar Cetinjski: „Tuđa sreća, metla i lopata“. Zato vam srećna kesa koju držite Vučiću i požurite dok vam se gazda ne predomisli ili pronađe jeftiniju radnu snagu", zakljujčuje se u saopštenju SDP-a.

Bonus video: