Tufegdžić: Ako će Gvozdenović spašavati Crmnicu, crno joj se piše

"Ovu složenu i vanrednu situaciju koordinator DPS-a za Bar više nego očigledno koristi kako bi u Crmnici podigao rejting svojoj posrnuloj političkoj grupi"
3439 pregleda 2 komentar(a)
Tufegdžić, Foto: Demokrate
Tufegdžić, Foto: Demokrate

Predsjednik OO Demokrata Bar, Dragan Tufegdžić kazao je da "dok na Žabljaku hapse poslanicu Demokrata Zdenku Popović, koordinator DPS-a za Bar i politički direktor DPS-a u odijelu potpredsjednika Skupštine Crne Gore slobodno korača barskom opštinom, pri čemu, koristeći novonastalu situaciju započinje zvaničnu izbornu kampanju svoje partije u Crmnici."

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Branimir Gvozdenović, sastao se sa Tomom Uksanovićem, predsjednikom Mjesne zajednice Crmnica i razgovarao o načinima za pomoć socijalno ugroženima

"Gvozdenović bez imalo zadrške najavljujuje nove zvanične posjete gotovo na isti način kao što je to činio i 2016. godine tokom kampanje za parlamentarne izbore, kada je posjećivao naselja u Sutomoru. Ovu složenu i vanrednu situaciju koordinator DPS-a za Bar više nego očigledno koristi kako bi u Crmnici podigao rejting svojoj posrnuloj političkoj grupi. Nudeći protekciju, po "crmničkoj liniji" , obećava koji paket više. I sada, po njemu Crmničani treba da budu presrećni i da vjeruju, kao i u vremenu kada im je obećavao besplatan prolaz kroz tunel", rekao je Tufegdžić.

Dodaje da takođe, dok traju mjere Vlade Duška Markovića i NKT-a o ograničenom kretanju, Gvozdenović najavljuje sastanke odbora?

"Kako li će to organizovati potpredsjednik skupštine a iznad svega koordinator DPS-a, osim ako neće u "zatvorenim lokalima" kao prije neki dan predsjednik danilovgradskog DPS-a?Demokrate ne mogu odnijeti paket hrane građanima koje su oni doveli na ivicu siromaštva a da ne budu uhapšeni, dok sa druge strane, istina sa maskom, ali i ovog puta kao i uostalom uvjek do sada "goloruki" koordinator DPS-a potpuno svjesno i pred čitavoj javnosti Crne Gore najavljuje očigledne zloupotrebe trenutne situacije. Ostaje da u narednim danima, dotjera kamion brašna kojim će da pokuša da prikrije svu bruku i lažna obećanja iz predhodnih godina. Mi ćemo nastaviti da pomažemo našim ugroženim građanima kako znamo i umijemo, transparentno, zakonski i prije svega poštujući sve mjere i preporuke, a oni neka nas hapse i nastave sa selektivnim dijeljenjem pravde I na kraju, ako će Gvozdenović spašavati Crmnicu i Crmničane kao što je to činio do sada, onda se ovom barskom dijelu opštine uopšte ne piše dobro.

Bonus video: