Demokrate Bar: Gvozdenoviću moralnu podršku platili građani Bara?

"U ovom slučaju građana Bara, i to ni manje ni više nego plaćajući minute moralne podrške koju je dijelio aktuelni politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović, a koji se po ko zna koji put u odijelu koordinatora DPS-a, a po ocjeni cjelokupne javnosti van svojih nadležnosti u odijelu potpredsjednika Skupštine "odmetnuo" da je dijeli širom barske opštine", navodi se u saopštenju
6683 pregleda 36 komentar(a)
Press održan posredstvom privatne agencije, Foto: Demokrate
Press održan posredstvom privatne agencije, Foto: Demokrate

Dok većina građana ovih dana jedva sastavlja kraj sa krajem, dok na nemrlosrdan način otkaze dobija i onaj mali broj do sada zaposlenih građana, dok se svim opštinama pa i Opštini Bar sprema budžetska ušteda, vlast i u ovakvim uslovima nađe način, želju i volju da potroši novac građana, saopšteno je iz OO Demokratske Crne Gore u Baru.

"U ovom slučaju građana Bara, i to ni manje ni više nego plaćajući minute moralne podrške koju je dijelio aktuelni politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović, a koji se po ko zna koji put u odijelu koordinatora DPS-a, a po ocjeni cjelokupne javnosti van svojih nadležnosti u odijelu potpredsjednika Skupštine "odmetnuo" da je dijeli širom barske opštine", navodi se u saopštenju.

Kako tvrde u ovom političkom subjektu, "može se naslutiti da je cjelokupni video angažman press konferencije sproveden je od strane privatne agencije, koja za ono što pruža shodno poslovnoj politici i regularno naplaćuje".

Izdaci
Izdaci(Foto: Demokrate)

Podsjećaju da nije prvi put da Opština Bar umjesto usluga besplatnih medija koristi usluge agencija koje naplaćuju svoje usluge "o čemu svjedoči i ne tako mala stavka u opštinskom budžetu za medijske usluge i promotivne aktivnosti u iznosu od 50.000,00 eura i to samo za promociju predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića".

Demokrate se pitaju da li se radilo o promociji predsjednika Opštine ili kako to javnost zaključuje političkog direktora i koordinatora DPS-a za Bar?

"Ipak ono što nas jako zabrinjava je činjenica da se i u ovako teškim trenucima budžetska sredstva nemilice troše. Smatramo da bi valjalo voditi računa o svakoj stavki u budžetu, naročito ovoj, po nama potpuno bespotrebnoj kada je aktuelni trenutak u pitanju", navodi se u saopštenju.

"Naša molba akterima ovog nesvakidašnjeg događaja je da kada sljedeći put budu odlučili da dijele sličnu moralnu podršku, da to rade iz svojih domova ili kabineta. Po građane Bara biće sigurnije i istovremeno mnogo jeftinije", zaključili su oni.

Bonus video: