"zavjesa je spuštena"

DPS Kotor: Vrhovni sud potvrdio zakonitost smjene Dragice Perović

"Ovo je i definitivno kraj agonije čiji je akter bivša kotorska vlast", navode u kotorskom DPS-u
955 pregleda 1 komentar(a)
DPS Kotor
DPS Kotor

Vrhovni sud odbio je zahtjev za ispitivanje presude Upravnog suda, koji su podnijeli odbornica Dragica Perović iz Demokratske srpske stranke, i odbornici Demokrata, saopšteno je iz kotorskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Time je, kako navode, još jednom potvrđeno ono što je DPS Kotor "argumentovano zastupao od samog početka", da je bivša vlast u tom gradu zakonito smijenjena, a aktuelna zakonito izabrana odlukom predstavnika građana u Skupštini opštine Kotor.

"Kao što svaka laž, podmetanje i spletklarenje završi loše, tako je moralo biti i za prošlogodišnje pravno i moralno šenlučenje s Kotorom od strane družine predvođene Dragicom Perović i Vladimirom Jokićem iz sadašnje opozicije. Građani im neće zaboraviti višemjesečnu blokadu Opštine Kotor, neodržavanje sjednica lokalnog parlamenta, jeftine retorike prizemnih podjela i šikaniranja, neće zaboraviti propagandne manipulacije i sve nespretne poteze bivše kvazibuntovničke vlasti. Odluka Vrhovnog suda nas raduje, jer dokazuje da smo bili na pravom putu. Ali nas ne raduju skoro dvije izgubljene godine nerada i javašluka, koji se očituje i otkriva radom sadašnje lokalne uprave i javnih preduzeća, koje su prethodnici koristili za mahinacije i zloupotrebe, bez pravnog uporišta. Predstava Dragice Perović i Vladimira Jokića je završena, zavjesa je spuštena. Ovo je i definitivno kraj agonije čiji je akter bivša kotorska vlast", zaključuju u kotorskom DPS-u.

Preporučujemo za Vas