Rađenović: Ne dozvoliti da vlast u Budvi padne u ruke organizovane kriminalne grupe

Rađenović je rekao da se ne smije dozvoliti da Budva, koja najviše doprinosi turističkom prometu Crne Gore, bude poprište partijskih sukoba i da zbog toga trpe građani i njihovi interesi
2129 pregleda 3 komentar(a)
Rađenović, Foto: SNP
Rađenović, Foto: SNP

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Budva poziva sve članice aktuelne većine iz opozicionih redova da učine sve kako bi zadržali vlast, saopštio je danas Krsto Rađenović, predsjednik Opštinskog odbora SNP Budva.

"Ni na koji način se ne smije dozvoliti da vlast u Budvi ponovo padne u ruke organizovane kriminalne grupe koja je devastirala ovaj grad i uništila njegove finansije. Aktuelna većina iz opozicionih redova uradila je mnogo u svom mandatu da vrati dugove i stabilizuje finansije, ali i završila mnogo infrastrukturnih radova od Buljarice do Jaza, i to u centru grada, ali i po selima. To narod Budve vidi i očekuje da će trenutna vlast opstati još ovih par mjeseci kada će na redovnim lokalnim izborima odluku o tome ko će voditi prijestonicu turizma u narednom četvorogodišnjem periodu donijeti sami građani, što je i najpoštenija opcija", istakao je Rađenović.

On je dodao da se ne smije dozvoliti da Budva, koja najviše doprinosi turističkom prometu Crne Gore, bude poprište partijskih sukoba i da zbog toga trpe građani i njihovi interesi.

"Nasuprot tome, sve svoje kapacitete moramo staviti u službu oporavka Budve i njenog ponovnog uspješnog pozicioniranja na turističkoj mapi Evrope. Jaka i finansijski stabilna i prosperitetna Budva potrebna je Crnoj Gori, posebno u ovim izazovnim vremenima ekonomske krize", zaključio je Rađenović.

Bonus video: