Šćekić: Ako pobijedimo lične i partijske sujete, možemo spasiti državu od politike DPS-a

On je, kako je saopšteno, uputio predsjednicima Opštine i skupštine opštine Budva Marku Batu Careviću i Krstu Radoviću, odbornicima SNP-a, DF-a, Demokrata i URA-e, "kao i svim časnim građanima Budve, od sveg srca najiskrenije čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti, kao i Ustava Crne Gore"

3759 pregleda 12 komentar(a)
Šćekić, Foto: Vijesti
Šćekić, Foto: Vijesti

Predsjednik Opštine Berane i potpredsjednik SNP CG Dragoslav Šćekić kazao je da dešavanja iz lokalnog budvanskog parlamenta šalju jasnu sliku, ali i poruku čitavoj državi da, "ako pobijedimo lične i partijske sujete, zajednički možemo sačuvati i spasiti i najviši pravni akt, ali i našu državu od politike DPS režima i njegovih političkih privezaka".

On je, kako je saopšteno, uputio predsjednicima Opštine i skupštine opštine Budva Marku Batu Careviću i Krstu Radoviću, odbornicima SNP-a, DF-a, Demokrata i URA-e, "kao i svim časnim građanima Budve, od sveg srca najiskrenije čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti, kao i Ustava Crne Gore."

“Dešavanja iz lokalnog budvanskog parlamenta šalju jasnu sliku, ali i poruku čitavoj našoj državi da, ako pobijedimo lične i partijske sujete, zajednički možemo sačuvati i spasiti i najviši pravni akt, ali i našu državu od politike DPS režima i njegovih političkih privjezaka. Protekli dani još jednom su pokazali i potvrdili činjenicu da je politika DPS-a zasnovana na mržnji, korupciji i rušenju vrijednosti njegoševske i petrovićke Crne Gore. Kao takvu, razumio sam i njihovu potrebu da mimo zakona i mimo izborne volje pokušaju po svaku cijenu da se dohvate gradske kase, isključivo zarad nastavka svoje pogubne politike. To je njihov uobičajeni doživljaj demokratije.Sa druge strane, juče smo svi skupa pokazali i Crnoj Gori, ali i ukupnoj međunarodnoj javnosti da je slobodna izborna volja svetinja, i da se ne može prekrajati zastrašivanjem, pritiscima i korupcijom. Jučerašnja pobjeda u Budvi je, u to sam više nego siguran, još jedan korak ka konačnom trijumfu demokratije i neke nove, ljepše, poštenije i časnije Crne Gore na državnom nivou. Još jednom, moje najiskrenije čestitke”, rekao je Šćekić.

Bonus video: