URA: Ojačani u Rožajma izborićemo promjene

"URA je u Rožajama prepoznata stranka koja se bori za prava građana, stranka koja se bori za budućnost ovog grada, egzistenciju dostojnog čovjeka ali prije svega stranka koja ne zna za podjele među građanima"
76 pregleda 9 komentar(a)
Dritan Abazović Rožaje, Foto: Građanski pokret URA
Dritan Abazović Rožaje, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 13.02.2018. 11:50h

Odbor Građanskog pokreta URA u Rožajama proširio je svoj sastav i sada će sa većom snagom i energijom građanima Rožaja strategijski ponuditi rješenja i promjene, saopštili su iz te partije.

"U prevrtljivom vremenu političkih dešavanja na političkoj sceni Rožaja, kada je sinonim za pravdu i istinu kod mnogih političkih subjekata počeo gubiti na značaju, rožajska URA bilježi zadivljujuće rezultate povjerenja i prepoznavanja po pravim vrijednostima kod mnogih građana”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je većina građana Rožaja prepoznala "rušiteljsko djelovanje DPS-a, koji je grad uništio na svim poljima društvenog djelovanja".

Navode da nakon vlasti DPS-a u tom gradu, građani na isti način percipiraju i Bošnjačku stranku, "a koja je nepotizmom, ucjenama i zastrašivanjima nastavila praksu svoje ispostave i matice DPS-a".

"URA je u Rožajama prepoznata stranka koja se bori za prava građana, stranka koja se bori za budućnost ovog grada, egzistenciju dostojnog čovjeka ali prije svega stranka koja ne zna za podjele među građanima. Uz pomoć intelektualaca ovog podneblja, koji su odlučili da uzmu učešća u zaštiti i odbrani svog grada od nesavjesnog političkog uništavanja, spremni smo da svojim vizionarskim i strategijskim djelovanjem damo doprinos da se očuva Rožaje od ekonomskog uništavanja i raseljavanja stanovništva", naglašavaju u rožajskom odboru URA.

Oni su pozvali građane Rožaja da ujedinjeno stanu u "odbranu uništavanja njihovog grada", jer kako tvrde, "oni koji su počeli uništavati Rožaje, oni koji su rušili njegovu budućnost, i danas su tu kao apsolutni nosioci prava na budućnost Rožaja".

Sjednici odbora URA u Rožajama juče je prisustvovao i predsjednik te stranke Dritan Abazović.

Bonus video: