OO DPS Budva: Carević se uzaludno hrabri pred smjenu

"Po istom principu, neće Carević, Radović i njihova cirkuska mašinerija odlučivati da li je zakon prekršen ili ne, već je to zadatak i obaveza nadležnih državnih organa", kaže se u saopštenju

2415 pregleda 14 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS
Ažurirano: 03.06.2020. 13:42h

Izjavom o smjeni vlasti u Budvi i svojim očekivanjima, gradonačelnik Marko Bato Carević, pokazuje ozbiljno odsustvo percepcije realnosti, tvrde u DPS-u Budva.

"Sasvim se uzaludno hrabri da će kršenjem zakona obezbijediti sebi i svojoj političkoj družini nelegalan ostanak na vlasti. Da ga podsjetimo: ne odlučuje se o lokalnoj upravi u Budvi, siledžijskim metodama i nasiljem, već voljom građana. Odnosno, brojem odbornika koji će glasati za smjenu najgore vlasti koju je ikad Budva imala. A njih je većina, što odlazeći predsjednik Opštine sasvim sigurno zna. Po istom principu, neće Carević, Radović i njihova cirkuska mašinerija odlučivati da li je zakon prekršen ili ne, već je to zadatak i obaveza nadležnih državnih organa", kaže se u saopštenju.

Svako ko bude kršio zakon, snosiće posledice, kažu oni, a ove medijske zablude Carevića su kako kažu, "možda samo refleks umišljaja da mu status proističe iz korjena prezimena".

Opštinski odbor DPS Budva

Bonus video: