"pokušava da svoj interes kamuflira pričom o ugroženim pravima spc"

Nikolić: Očajnički vapaj Carevića Amfilohiju, neće mu pomoći što je maltene postao drugi Njegoš

On je kazao da "bivši predsjednik" Opštine treba da shvati da u građanskoj državi Crnoj Gori, nema te litije koja će mu pomoći da nelegalno uzurpira 50 hektara zemljišta, niti tog crkvenog velikodostojnika koji će mu omogućiti da se protivno volji većine odbornika nasilnim metodama zadrži na vlasti

7641 pregleda 18 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: DPS
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Očajnički vapaj Marka Carevića, upućen mitropolitu Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori, Amfilohiju, da ga litijama spase od odlaska sa vlasti - ali i od zakona, predstavlja primjer političkog beznađa "bivšeg predsjednika" Opštine Budva, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore.

"Ovo je dokaz naših tvrdnji da jedna politička grupacija pokušava svoj politički ali i finansijski interes da kamuflira pričom o ugroženim pravima SPC u našoj državi", rekao je Nikolić.

On je kazao da "bivši predsjednik" Opštine treba da shvati da u građanskoj državi Crnoj Gori, nema te litije koja će mu pomoći da nelegalno uzurpira 50 hektara zemljišta, niti tog crkvenog velikodostojnika koji će mu omogućiti da se protivno volji većine odbornika, jedinih legitimnih predstavnika građana Budve, nasilnim metodama zadrži na vlasti.

Povezani članci

08. Jun 2020.

Amfilohije: Narod hoće u litije

"Neće mu pomoći ni to što je, kako se pohvalio, “objedinio duhovnu i svetovnu vlast u Budvi”, i maltene drugi Njegoš postao?! Na njegovu žalost, nema ni trunke istine u tom njegovom umišljaju. Jedino, što je uspjelo lažnom predsjedniku Opštine Budva je da ujedini Mandićev Front i Bečićeve Demokrate, ali i pored toga, većinsku podršku u budvanskoj skupštini nema", zaključio je Nikolić.