DPS Berane: "Zdravo Berane" pokušava da zataška izborni debakl

54 pregleda 12 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 11.02.2018. 17:44h

Koalicija Zdravo Berane je za četiri godine vlasti izgubila 2.000 glasova i raznim manipulacijama pokušava da zataška debakl, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Berane.

Oni su reagovali na navode koalicije Zdravo Berane da je "U DPS-u panika, ne zbog poraza, nego zbog polaganja računa svojem duhovnom vođi".

"Demokratska partija socijalista apsolutno odbacuje tvrdnje koalicije "Zdravo Berane" o navodnom trošenja tri miliona eura u predizborne svrhe u Beranama. Ovakve navode vidimo kao gubitničke manipulacije koalicije koja je za četiri godine vršenja vlasti izgubila skoro 2.000 glasova. Sada pokušavaju da podmetanjima i lažima nekako zataškaju izborni debakl, ali i da skrenu pažnju sa priče koja ovih dana kruži Beranama, da su iz više različitih krugova finansirani tokom izborne kampanje, a da im je samo jedan biznismen koji ne živi u Crnoj Gori u petak uoči izbora uplatio značajnu novčanu sumu", navodi se u saopštenju DPS Berane.

Dodaju da vjeruju u vladavinu prava i da su sigurni "da će nadležni državni organi nakon objavljivanja konačnih rezultata izbora, detaljno provjeriti izvještaje svake partije i dobro utvrditi ko je koliko novca potrošio u predizbornoj kampanji".

Bonus video: