Krapović: Turističko naselje Slovenska plaža očigledno dobilo prve goste

"Opština Budva i njena legalno izabrana vlast nastavlja najnormalnije da funkcioniše narednih dana”, poručio je lider budvanskih Demokrata, Mijomir Pejović

11704 pregleda 447 reakcija 18 komentar(a)
Krapović, Foto: Luka Zeković
Krapović, Foto: Luka Zeković

Sjednica nove većine u Skupštini opštine Budva, na kojoj su danas smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik SO Budva Krsto Radović, apsolutno je nezakonita, kazao je potpredsjendik Demokratske Crne Gore i odbornik u budvanskom parlamentu Dragan Krapović.

“Vidjeli ste danas da je Turističko naselje “Slovenska plaža” očigledno dobilo prve goste, da se tako izrazim. Ti odbornici, pojedinci koji su bili tamo danas imaju potpuno pravo da imaju svoja privatna druženja gdje god smatraju da je potrebno, i da rade šta god smatraju da treba. To u ravni procedura, propisa Statuta, Poslovnika Skupštine opštine Budva i zakona o lokalnoj samoupravi apsolutno nema nikakvu težinu i za nas ne znači apsolutno ništa, do toga da su ljudi obavili neformlano druženje”, istakao je Krapović.

Upitan da li može odluka biti objavljena u Službenom listu, Krapović je kazao da Službeni list može objaviti samo ono što je donio u zakonitoj proceduri.

Lider budvanskih Demokrata Mijomir Pejović kazao je da koliko god se pojedini mediji trudili da objave da će Demokrate proizvesti neki incident, toga neće biti.

“Danas ste imali jednu lošu predstavu, sa lošim glumcima, sa jednom lošom dramaturgijom koja se odigravala na “Slovenskoj plaži” i za tu lošu predstavu građani ne žele da plate kartu. Građani imaju svoju vlast koju su izabrali na izborima i ona će sasvim normalno da funkciioniše narednih dana. I to je naša poruka građanima i javnosti, Opština Budva i njena legalno izabrana vlast nastavlja najnormalnije da funkcioniše narednih dana”, kazao je Pejović.

Bonus video: