URA: Ne idemo na konsultacije sa personifikacijom kriminala, korupcije i nepotizma u Crnoj Gori

„Ići na razgovor oko izbora sa čovjekom koji je personifikacija osvjedočenih izbornih prevara, korupcije i kriminala zaista nema nikakvu logičku utemeljenost. Nećemo ići na konsultacije sa Đukanovićem oko izbora jer ne želimo da time simuliramo bilo kakav privid normalnosti i izigravanje demokratije“, saopšteno je iz URE

1969 pregleda 15 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA
Ažurirano: 12.06.2020. 16:04h

Građanski pokret URA neće se odazvati pozivu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića na konsultacije vezane oko održavanja parlamentarnih izbora, saopšteno je danas iz ove partije.

„Ići na razgovor oko izbora sa čovjekom koji je personifikacija osvjedočenih izbornih prevara, korupcije i kriminala zaista nema nikakvu logičku utemeljenost. Nećemo ići na konsultacije sa Đukanovićem oko izbora jer ne želimo da time simuliramo bilo kakav privid normalnosti i izigravanje demokratije“, saopšteno je iz URE.

Oni navode da su uslovi za izbore gori nego 2016. godine i da je za to isključivo odgovorna Demokratska partija socijalista na čelu sa Milom Đukanovićem.

„Osvjedočenim kriminalnim i korupcionaškim aferama koji nemaju bilo kakav institucionalni epilog ili je on u potpunosti obesmišljen ne gradi se povjerenje u izborni proces a posebno ne ako vas na konsultacije oko izbora zove personifikacija kriminala, korupcije i nepotizma“, zaključuju se u reagovanju.

Bonus video: