Nova srpska demokratija Bar svečano proslavila krsnu slavu

Paroh sutomorski Marjan Petkovski osveštao je slavski kolač, pozdravio funkcionere, članove i prijatelje NSD i požeio da “najveći srpski svetac i ubuduće sabira vjernike u vaskolikom srpstvu i pravoslavlju, te da slavari ostvare svoje želje i ciljeve uz njegovu pomoć, uz pomoć molitve i časnih namjera u svom djelovanju”
652 pregleda 2 komentar(a)
NSD Bar slava, Foto: Radomir Petrić
NSD Bar slava, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 13.05.2018. 14:21h

Barski Opštinski odbor Nove srpske demokratije (NSD) svečano je sinoć u Sutomoru obilježio svoju krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog, saopšteno je danas iz Medijskog tima Koalicije "DF-SNP, Za grad koji volimo".

Prema istim navodima paroh sutomorski Marjan Petkovski osveštao je slavski kolač, pozdravio funkcionere, članove i prijatelje NSD i požeio da “najveći srpski svetac i ubuduće sabira vjernike u vaskolikom srpstvu i pravoslavlju, te da slavari ostvare svoje želje i ciljeve uz njegovu pomoć, uz pomoć molitve i časnih namjera u svom djelovanju”.

"Članove i goste NSD prigodnim obraćanjima pozdravili su predsjednik OO NSD Bar Bogić Beli Mitrović, nosilac liste Koalicije "DF-SNP, Za grad koji volimo" mr Dejan Đurović, v.d. predsjednika OO SNP Bar, Vasilije Lalošević i funkcioner Pokreta za promjene Aleksandar Lekić.Sa proslave je upućen jedinstven poziv predstavnika Koalicije "DF-SNP, Za grad koji volimo" građanima Bara da na lokalnim izborima 27.maja zaokruže broj 1 na glasačkom listiću i tako smijene aktuelnu vlast, koja je, kako je rečeno, uništila budućnost mnogih generacija Bara, opustošila privredu grada i namjerava da otuđi preostale, prije svega turističke potencijale ovog, nekada uzornog primorskog i mediteranskog centra."Ako ne mi,ko? Ako ne sad, kad?", kazao je u pozdravnoj riječi šef barskog SNP-a Vasilije Lalošević, citirajući Džona. F. Kenedija", navodi se u saopštenju Koalicije.

Bonus video: