"NOVAC JE UREDNO VRAĆEN TO BUDVA, NE PRIMAM NI CENT"

Radović: Ne postoji građanin Crne Gore kojem prva asocijacija na laž nije DPS

"Mrtva je trka između broja laži DPS-a i broja kapi vode u Jadranskom moru", istakao je Radović

5104 pregleda 34 reakcija 31 komentar(a)
Radović, Foto: Vuk Lajović
Radović, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović kazao je "da ne postoji građanin Crne Gore kojem prva asocijacija na laž nije DPS".

"Mrtva je trka između broja laži DPS-a i broja kapi vode u Jadranskom moru", istakao je Radović reagujući na saopštenje Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Prije svega, želim da istaknem da je novac uredno vraćen Turističkoj organizaciji (TO) Budva i da ne primam niti jedan jedini cent mjesečne naknade u TO Budva. O TO Budva ne berite brigu, tamo su rezultati i impresivni i dobro poznati. Znam da žalite za vremenom kada su se u TO Budva gomilali gubitci dok ste vi obilazili uzduž i poprijeko zemaljsku kuglu, za vremenom kada je tzv. DPS elita obilazila egzotične destinacije o trošku građana, kada su DPS odbornici i funkcioneri imali po nekoliko funkcija u raznim odborima, kada se za bivše rukovodioce Opštine uvodilo posebno radno mjesto sa enormno visokim naknadama, ali vam tu nikako ne mogu pomoći", kazao je Radović.

Poručio je "gospodo iz DPS-a, za jednu izgovorenu laž i rješenje koje ste napisali direktno u kabinetu Mila Đukanovića, a nakon što ste "popili" pet političkih šamara i nekoliko javnih poniženja od strane Demokrata, mi ćemo prezentovati tri istine i potkrijepiti ih konkretnim dokazima".

"1. Visoki funkcioner i izdašni donator DPS-a, Đoko Krivokapić, koji je predsjednik borda direktora EPCG, nezakonito je kao član odbora direktore Acove Prve banke prihodovao 33.821 euro čime je grubo pogažen Zakon o sprječavanju korupcije.

2. Dževad Zejnilović, osuđeni falsifikator novca i član međunarodne mreže kriminalaca, finansirao je vaš politički subjekt vrlo izdašno i to kroz donacije.

Koliko je Zejnilović dao koverti, ostaje nepoznanica, ali sigurni smo da nije bio manje izdašan od ostalih.

3. Perjanica DPS-a, Zdravko Vlahović, čovjek zbog kojeg je Opština Nikšić postala prva opština u Crnoj Gori koja je pravosnažno osuđena za mobing i čiji je ugled time ukaljan, i dokazani korupcionaš i prestupnik, jedan je od donatora DPS-a koji nije štedio kada je trebalo "pomoći” partiji", naveo je Radović i dodao:

"Dragi omladinci i omladinke, mladi DPS-ovci, kao prvo jako mi je žao što vas bojažljivi i plačljivi lakej koji obavlja funkciju predsjednika DPS Budva istura i koji se krije iza omladine i pripadnica ljepšeg pola. Želim da vam uputim prijateljski savjet – prestanite da služite organizovanoj kriminalnoj grupi, plačljivom lakeju i šefu režima Milu Đukanovću, jer vjerujem da nijeste svjesni da služite ubicama, lopovima, ratnim huškačima, prvoklasnim kriminalcima koji su opljačkali i uništili Budvu, ali i kukavicama, koji ispred sebe isturaju dvije dame, jer ne smiju da nam izađu na crtu. Gospodo iz DPS-a koji ste se sakrili iza dvije dame, vi ste iznijeli jednu beskrupoloznu laž, a ovo su samo tri istine koje nas čine dijametralno suprotnim i u moralnom i u političkom smislu. Nakon ovoga, sve što mogu da vam saopštim, iz kabineta predsjednika Skupštine opštine Budva, jeste: "Ajd’ polako"", zaključio je Radović.

Preporučujemo za Vas