Ilse čestitao učlanjenje URE u porodicu zelenih stranka Evrope

"Podsjećamo da je Simon Ilse podržao našu inicijativu da se brdu Gorica dodijeli veći stepen zaštite kako bi se spriječila njegova dalja devastacija od strane uprave Glavnog grada", saopšteno je iz GP URA

679 pregleda 2 komentar(a)
Simon Ilse, Foto: GP URA
Simon Ilse, Foto: GP URA

Šef kancelarije Fondacije Hajnrih Bel za Balkan, Simon Ilse, čestitao je Građanskom pokretu URA učlanjenjenje u porodicu zelenih stranaka Evrope (European Greens).

“Čestitam Građanskom pokretu URA i predsjedniku Dritanu Abazoviću na učlanjenju u porodice Evropskih Zelenih. Radujemo se budućem zajedničkom radu i očuvanju datog obećanja da će Crna Gora suštinski biti ekološka države Evrope”, naveo je u čestitki na Tviteru Ilse.

Čestitka Ilsea
Čestitka Ilseafoto: Printscreen

"Podsjećamo da je Simon Ilse podržao našu inicijativu da se brdu Gorica dodijeli veći stepen zaštite kako bi se spriječila njegova dalja devastacija od strane uprave Glavnog grada", saopšteno je iz GP URA.

Građanski pokret URA primljena je u članstvo glasovima delegata iz 36 zemalja Evrope i to je prvi put da neka opoziciona partija u nezavisnoj Crnoj Gori postane članica jedne internacionale partija.

"Zelene stranke u Evropi su najbrže rastuća politička snaga na starom kontinentu, četvrta politička snaga unutar Evropskog parlamenta pri čemu imaju i svog komesara unutar Evropske komisije", podsjećaju iz GP URA.

Bonus video: