URA: Hapšenjem načelnika Komunalne policije i zaposlenih u Opštini nastavlja se teror policijske hunte pučista

Ukazuju da je ovo pokazatelj da policija u Budvi danas ne sprovodi obezbjeđenja javnog reda i mira "već im je naređeno da sprovedu nasilno preuzimanje vlasti od strane lopovske kriminalne organizacije DPS-a"

11861 pregleda 32 reakcija 10 komentar(a)
Detalj jutrošnjeg događaja u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Detalj jutrošnjeg događaja u Budvi, Foto: Vuk Lajović

Iz Građanskog pokreta URA saopštili su da je "policijska hunta lopovske kriminalne organizacije DPS nakon što je jutros izvela puč u Budvi nastavlja sa terorom nad građanima Budve sprovodeći na nezakonit način silu i prekoračenje službenih dužnosti i hapsi zaposlene u Opštini Budva i javnim službama, koji pritom ne pružaju nikakav vid otpora".

Iz ove partije ukazuju da je neprimjerno hapšenje načelnika komunalne policije Budva, zaposlene u tom javnom preduzeću i nekoliko zaposlenih u Opštini Budva dok su se nalazaili na svojim radnim mjestima ne pružajući nikakv vid otpora.

„Policijska hunta diktatorskog režima bez službenih legitimacija i znački blokirala je opštinu a pripadnici Centra bezbjednosti Budva su prema odredbama zakona onemmogućili Komunalnoj policiji Budva da radi svoj posao jer su uhapsili nekoliko zaposlenih, oduzeli im ključeve od službenih vozila a nakon toga ih sproveli u CB Budva“, navode iz URE.

Ukazuju da je ovo pokazatelj da policija u Budvi danas ne sprovodi obezbjeđenja javnog reda i mira "već im je naređeno da sprovedu nasilno preuzimanje vlasti od strane lopovske kriminalne organizacije DPS-a".

„Hapšenje zaposlenih u Opštini i istjerivanje sa radnih mjesta je najbolji pokazatelj da je policijska hunta Veselina Veljovića izgubila kompas“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: