ocijenili da je nkt "partijska ćelija" vladajuće stranke

DF: Dobrovoljci iz DPS-a glume zaražene na derbiju

U DF-u se pitaju na koji način se uopšte moglo utvrditi da je virus donesen sa stadiona u Beogradu, a ne iz Bosne i Hercegovine u kojoj takođe ima zaraženih.

18222 pregleda 55 reakcija 47 komentar(a)
Foto: Demokratski front, DF
Foto: Demokratski front, DF

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) postalo je "partijska ćelija" Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je iz Demokratskog frontau, u kojem smatraju da su neistinite tvrdnje o uvezenim slučajevima koronavirusa sa fudbalskog derbija u Srbiji.

U DF-u se pitaju na koji način se uopšte moglo utvrditi da je virus donesen sa stadiona u Beogradu, a ne iz Bosne i Hercegovine u kojoj takođe ima zaraženih.

"Jedino što je iz Srbije uvezeno a ima veze sa koronavirusom jeste znanje članova NKT koje su tamo stekli i ovdje donijeli a srozali ga do mjere da bude pokriće za sramnu propagandu DPS-a", navode iz DF-a.

"Kriviti Srbiju za sve odavno je jedina politika režima, a ne vidimo da iko od toga živi bolje. Ne mora niko biti Srbin u Crnoj Gori, već mu je potrebna samo elementarna logika da bi znao da se svi ekonomski potencijali Crne Gore najbolje mogu ostvariti u saradnji sa Srbijom. Zato nas režim koji je sve pokrao želi na svaki mogući način udaljiti od Srbije. Za to traže razne izgovore i zbog toga stvaraju razne istorijske fikcije. U to ime imamo oboljele dobrovoljce, članove DPS-a koji treba da glume zaražene građane Crne Gore na derbiju. Ove laži su providne, a NKT je nažalost postao samo jedna bijedna pratijska ćelija DPS-a", zaključuju u DF-u.