Sastanak u Budvi bez dogovora: Bulatović napustio zgradu Opštine, okupljeni ga sprečavali da ode službenim vozilom

Poslanici i odbornici Demokratske Crne Gore probili su ranije danas kordon privatnog obezbjeđenja u Skupštini opštine (SO) Budva

239414 pregleda 2254 reakcija 252 komentar(a)
Vladimir Bulatović, Foto: Vuk Lajović
Vladimir Bulatović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 22.06.2020. 16:58h

Lider Crnogorske Vladimir Bulatović napustio je zgradu Opštine Budva gdje je sa odbornicom DPS-a Snežanom Kuč razgovarao sa predsjednikom Opštine Markom Carevićem.

Sastanak je završen bez dogovora.

Okupljeni građani Bulatoviću neko vrijeme nijesu dozvoljavali da ode službenim vozilom.

Bulatović je dok se kretao ka službenom vozilu, okupljene snimao telefonom.

Sastanku u zgradi Opštine je kratko prisustvovao i predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović, koji po izlasku nije želio da daje izjavu.

Poslanici i odbornici Demokratske Crne Gore probili su ranije danas kordon privatnog obezbjeđenja u Skupštini opštine (SO) Budva.

Privatno obezbjeđenje je angažovao lider Crnogorske, Vladimir Bulatović, koga je nedavno za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva izabrala većina od 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i poslanici Demokrata nalaze se u kancelariji predsjednika SO Budva Krsta Radovića.

Dragan Krapović je poručio da neće izlaziti, i "da ih polcijska hunta sve pohapsi".

U zgradu su ušli u predsjednik Opštine Budva Marko Carević, o menadžer grada Milo Božović.

Carević je ušao je u svoj kabinet i sjeo u svoju fotelju.

Vladimir Bulatović kojega je nedavno nova opštinska većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva je Careviću rekao da napusti kabinet što je ovaj odbio.

Carević je otvorio kolegijum na kome je kazao da treba da se dogovore oko skidanja blokade računa i zakazivanja sjednice.

Rečeno je da je sekretarima zabranjen ulazak u zgradu.

Šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović postavio je na vrata tablu na kojoj piše da je Carević predsjednik Opštine Budva.

Predsjednica UO "Mediteran reklame" Vesna Kalezić optužila je Bulatovića da omogućava organizovanoj kriminalnoj grupi (OKG) da se vrati ne čelo grada, te da je dobio povoljnosti.

Odbornica DPS, Snežana Kuč koju je nedavno nova odbornička većina izabrala za vršioca dužnosti predsjednika SO Budva je ušla u zgradu SO Budva, nakon što je ranije izašla iz te zgrade.

U kancelariji pored Carevićevog kabineta su poslanici DF Slaven Radunović, Marina Jočić, Jovan Vučurović i Milun Zogović.

Bonus video: