"IZ SVAKE RIJEČI I IZA SVAKOG SLOVA IZVIRE BIJES, MRŽNJA..."

Demokrate: Đukanović nacrtao metu Bečiću, Krapoviću i Radoviću, dao odriješene ruke Lazoviću da sprovodi mračne planove

"Ako je Đukanović mislio da će svojim prevarantskim i šibicarskim metodama izvršiti desant na Budvu, grdno se prevario"

21363 pregleda 215 reakcija 46 komentar(a)
Bečić, Foto: Vuk Lajović
Bečić, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nacrtao je metu predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću, potpredsjedniku Demokratske i odbornik u Skupštini opštine (SO) Budva Draganu Krapoviću i predsjedniku SO Budva Krstu Radoviću, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Oni su dodali da su iz posljednjeg saopštenja DPS "jasno razumjeli poruku Đukanovića, kojom je dao odriješene ruke pomoćniku Sektora za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Zoranu Lazoviću da sprovodi svoje mračne planove".

"Na mirni bunt građana Budve protiv pravnog i fizičkog nasilja, terora i siledžijstva poslednjeg autokratskog režima u Evropi, uslijedio je odgovor otvorenim crtanjem meta Bečiću, Krapoviću i Radoviću. Iz posljednjeg saopštenja DPS-a jasno smo razumjeli poruku Đukanovića, kojom je dao odriješene ruke Zoranu Lazoviću da sprovodi svoje mračne planove", ističe se u saopštenju Demokrata.

Oni su poručili da iza svake riječi i iza svakog slova poslednjeg saopštenja DPS-a serviranog direktno iz kabineta Đukanovića izvire bijes, mržnja i otvoreni poziv na odstrijel Bečića, Krapovića i Radovića poimenično.

"Iz priloženog je jasno vidljivo da se Đukanović jutros veoma teško suočio sa činjenicom da nema više prevara, krađa i obmana, i da je naišao na odlučan, miran, dostojanstven i Evropski bunt Demokrata. Ako je Đukanović mislio da će svojim prevarantskim i šibicarskim metodama izvršiti desant na Budvu, grdno se prevario. Demokrate podržavaju poruke sa međunarodnih adresa za održivim rješenjem, ali dok god se takvo rješenje ne nađe, poslanici Demokrata neće napustiti zgradu Opštine Budva. I nemojte da obmanjujete javnost. U zgradu Opštine Budva ušli su samo poslanici Demokrata. Ako ste već namjerili da crtate mete i pozivate na linč predsjednika i poslanika Demokrata, ne uvlačite u to druge", piše u saopštenju Demokrata.

Preporučujemo za Vas