"OTKRIO FRUSTACIJE"

DF: Nikolić zavađa ljude po Budvi i šalje policijske kordone

"Drznuo se da prijeti zaposlenima u Opštini Budva i time otkrio frustaciju ostataka organizovane kriminalne grupe koja pokušava da uhapsi opštinu, zaposlene i građane koji se okupljaju da pruže podršku jedinim legitimnim predstavnicima naroda

11977 pregleda 65 reakcija 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratski front
Ilustracija, Foto: Demokratski front

Budvanski odbor Demokratskog fronta optužio je poslanika DPS-a Andriju Nikolića da zavađa ljude po Budvi, te da šalje policijske kordone na narod.

"Andrija Nikolić se drznuo da prijeti zaposlenima u Opštini Budva i time otkrio frustaciju ostataka organizovane kriminalne grupe koja pokušava da uhapsi opštinu, zaposlene i građane koji se okupljaju da pruže podršku jedinim legitimnim predstavnicima naroda. Nije mu lako da pokrpi rupe u opštinskom odboru DPS Budva koje su nastale zbog raznih presuda i sporazuma o priznanju krivice bivših funcionera kojih su se odrekli preko noći, a sada vidimo da nastavljaju njihovim stopama. Kada Nikolić i DPS prijete krivičnim prijavama to zaista zvuči tragikomično jer je Nikolić po prijavi odbornika DF već označen kao pripadnik organizovane grupe koja vrši puč u Opštini Budva", navodi se u saopštenju DF Budva.

Nikolić je ranije danas kazao da "svi napori koje DPS ulaže u normalizaciju funkcionisanja opštine Budva sadrže civilizovan odnos prema političkoj konkurenciji i odlučnost da se ispoštuju osnovni standardi demokratije".

Oni su pitali Nikolića da li je kao i njegove "kriminalne" kolege Jelušić i Džaković saslušavan u tužilaštvo i da li je tom prilikom u prostorije tužilaštva "ušao kroz dimnjak baš kao Slavoljub Stijepović zbog čuvene koverte teške 97.000 eura".

"Možemo tek misliti koliko je debela koverta koju je u džep stavio Nikolić kada je krenuo put Budve da zavađa Budvane, da šalje policijske kordone na narod. Sada u pomoć poziva SAJ i PJP da mu pomognu, a uskoro se očekuje i da pozove NATO jer je Crna Gora ugrožena od legitimno izabranih predstavnika naroda. Odajemo priznanje svim slobodnim građanima Budve na odlučnosti da ne dozvole organizovanoj kriminalnoj grupi na čelu sa novim šefom da uzurpiraju opštinu i nastave sa pljačkom i otimačinom baš kao njihovi prethodnici", navodi se u reagovanju DPS-a.

Preporučujemo za Vas