PORUČILI DA NEĆE DOLAZITI NA POSAO DOK SE NE OMOGUĆE USLOVI ZA TO

Bulatović i Kuč traže da im policija omogući da "obavljaju dužnosti"

“Obavještavamo vas i građane Budve da nećemo dolaziti na posao dok se ne stvore uslovi za slobodan pristup radnim mjestima i nesmetano obaljanje radnih zadataka”, navodi se u dopisu

13461 pregleda 20 reakcija 18 komentar(a)
Bulatović i Kuč, Foto: Luka Zeković, Printscreen
Bulatović i Kuč, Foto: Luka Zeković, Printscreen

Odbornica budvanskog DPS-a Snežana Kuč i lider Crnogorske Vladimir Bulatović koje je odborniča većina nedavno izabrala za vršioce dužnosti predsjednika opštine i Skupštine opštine Budva zatražili su od policije da im omogući nesmetano obavljanje svojih dužnosti.

Oni su u dopisu Uprave policije poručili da neće dolaziti na posao dok im se ne omoguće uslovi za to.

“Obavještavamo vas i građane Budve da nećemo dolaziti na posao dok se ne stvore uslovi za slobodan pristup radnim mjestima i nesmetano obaljanje radnih zadataka”, navodi se u dopisu.

Oni su kazali da ne žele da snose odgovornost za bilo koju potencijalno počinjenu štetu nad imovinom i opštinskom dokumentacijom.

Kuč i Bulatović su pozvali "neovlašćene osobe", koje se nalaze u zgradi Opštine da još jednom dobro razmisle o posljedicama njihovih postupaka i da na civilizovan način spuste tenzije u tom gradu.

Pripadnici policije od jutros se nalaze u zgradi Opštine Budva, kao i ispred zgrade Opštine. Kako je "Vijestima" rečeno, policija danas neće nikome dozvoliti da uđe u zgradu Opštine.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević (Demokratski front) i predsjednik Skupštine Opštine (SO) Budva Krsto Radović (Demokratska Crna Gora) kazali su jutros da su dobili riječ od policije da niko neće moći da uđe u zgradu Opštine Budva, te zamolili okupljene građane da se raziđu.