"Narod pobjeđuje": Ako režim uskoro ne padne neće biti ni društva ni države

“Svi smo svjedoci kako se tih „15 minuta državnog rješavanja“ pretvorilo u cjelodnevno policijsko iživljavanje nad opozicionim funkcionerima, ženama, pa čak i djecom, jer je za potpredsjednika DPS u fotelji premijera, narod Budve „organizovana rulja“, a za Savjet za građansku kontrolu rada policije, narodni bunt protiv represije je „pobuna protiv Crne Gore“

10247 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Logo, Foto: Logo
Logo, Foto: Logo

Upotrebom brutalne policijske represije protiv građana u više gradova Crne Gore, DPS je posegnuo za konačnim rješenjem kako bi silom osigurao golu političku otimačinu i korupciju u Budvi – ocijenila je građanska lista “Narod pobjeđuje” koja učestvuje na lokalnim izborima u Tivtu...

“Šef mafijaškog režima, sa prebogatim tridesetogodišnjim iskustvom izbornih i svih drugih manipulacija, vrlo dobro zna da se bliže neumitni kraj diktature, ekonomska i socijalna kataklizma, pa je riješio da pendrekom i suzavcem stvori haos, uvede društvo u sukobe, i tako sebi obezbijedi alibi za napuštanje države.”- poručili su iz te liste napominjući da je okidač za talas režimskog nasilja” bila je izjava tokom premijerskog sata Duška Markovića, „da je država trpeljiva i da može sve da riješi za 15 minuta“.

“Svi smo svjedoci kako se tih „15 minuta državnog rješavanja“ pretvorilo u cjelodnevno policijsko iživljavanje nad opozicionim funkcionerima, ženama, pa čak i djecom, jer je za potpredsjednika DPS u fotelji premijera, narod Budve „organizovana rulja“, a za Savjet za građansku kontrolu rada policije, narodni bunt protiv represije je „pobuna protiv Crne Gore“.

Namjerno uništavanje pravnog poretka i obesmišljavanje Ustava i zakona dovelo je do stanja u kome Opštinom Budva sad upravlja komandir stanice policije, a vlast ustoličavaju direktor „Službenog lista“ i famozni SDT Milivoje Katnić. Budva sve manje liči na metropolu turizma, a sve više na ratno poprište gdje specijalne policijske jedinice vrše svakodnevne racije i hapšenja.”- istakli su iz liste “Narod pobjeđuje”.

Po njima, isto stanje je i u Baru, Bijelom Polju, Nikšiću, Beranama. “Represivni aparat ne brine ko je legitimni predstavnik opštinske vlasti, već kako da osigura za DPS još jednu u nizu koruptivnih prekrajanja izborne volje građana. Dok se narod na ulicama bori za ustavna prava i očuvanje izbornih rezultata, partijske kolege odbjeglog Svetozara Marovića na krilima policijske torture, vraćaju se na mjesto zločina.”- poručili su iz “naroda pobjeđuje uz napomenu da je na “državnoj opoziciji odgovornost da konačno i u najkraćem roku napravi dogovor o zajedničkom djelovanju, u koji će uključiti i sve druge borce protiv režima.”

“Režim mora biti smijenjen u najkraćem roku, jer u suprotnom uskoro neće biti ni države ni društva.” – zaključuje se u saopštenju građanske liste “Narod pobjeđuje”.

Bonus video: